Alumil Romania
Choose your local website

Centrul Medical Adice

Un centru medical trebuie să fie funcțional și să inspire liniște sufletească și siguranță persoanelor care apelează la serviciile sale. Construcția centrului de asistență medicală primară în districtul Adice din Novi Sad include toate elementele menționate mai sus pentru a îndeplini principalele premise care să asigure succesul proiectului.

Designul arhitectural al dba architects a creat două niveluri. Nivelul inferior are un caracter primitor, accentuat de sentimentul de intimitate creat de formele curbe ale fațadei. Nivelul superior urmează linii drepte, în timp ce cele cinci acoperișuri triunghiulare, conectate, desăvârșesc sentimentul de intimitate, datorită asemănării cu acoperișurile rezidențiale.

Sistemul batant din aluminiu oferă un nivel ridicat de termoizolație, un design modern și acces facil, o caracteristică esențială pentru cei care au nevoie de îngrijiri medicale în interiorul clădirii. De asemenea, sistemul minimalist de pereți cortină se potrivește perfect cu viziunea arhitecturală, asigurând în același timp o eficiență energetică ridicată, o robustețe statică sporită și o lumină naturală sporită.

Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemele batante și despre sistemele de pereți cortină utilizate în cadrul proiectului Centrul Medical Adice, puteți accesa paginile produselor SMARTIA S67 și respectiv SMARTIA M50.

Identitatea proiectului

Ani
2022
Adaugati la favorite