Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Am făcut parte din cea mai mare mobilizare de voluntari din România!

Sâmbătă, 15 septembrie, Green Ambasadorii ALUMIL au demonstrat încă o dată angajamentul remarcabil pentru mediu, alăturându-se celei mai mari mobilizări de voluntari din România, alături de comunitatea Let’s Do It Romania.

Peste 20 de voluntari din echipa ALUMIL au participat activ în trei dintre cele mai mari orașe din țară: București-Ilfov, Cluj-Napoca și Iași. Misiunea lor? Curățarea orașelor și redarea prospețimii naturii.

Green Ambasadorii ALUMIL din toate cele trei orașe s-au mobilizat și au răspuns provocării de a face o diferență reală pentru orașele în care locuiesc. Eforturile lor au fost remarcabile și au avut un impact semnificativ asupra calității vieții din aceste zone, asupra mediului înconjurător și în final, asupra educației pentru cei mai mici din echipă.

Echipa din Ilfov a avut parte de suportul celor de la Primăria Orașului Măgurele care a adus un plus semnificativ acțiunii de ecologizare, asigurând gestionarea adecvată a deșeurilor colectate.

"Împreună ne unim eforturile pentru a continua să aducem schimbări pozitive! Cu fiecare acțiune, suntem cu un pas mai aproape de un viitor mai sustenabil", au afirmat membrii echipei ALUMIL. 

Adaugati la favorite