Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Excelență durabilă: Sisteme arhitecturale cu 60% aluminiu reciclat!

La ALUMIL, îmbrățișăm modelul de dezvoltare ecologică și facem pași consecvenți și decisivi pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului.

Importanța reciclării aluminiului: Soluții durabile pentru un viitor mai verde

În conformitate cu angajamentul nostru de a proteja mediul înconjurător, am înființat o unitate de ultimă generație de sortare și procesare a deșeurilor de aluminiu în cadrul facilităților situate în zona industrială din Kilkis. Această unitate inovatoare în care s-a investit substanțial (aprox. 4,6 milioane de euro), ne permite să valorificăm procesul de reciclare a aluminiului, un metal care își păstrează proprietățile mecanice chiar și după mai multe cicluri de reutilizare.  

În acest fel, nu numai că am demonstrat dedicarea față de practicile eco-conștiente, dar am avansat semnificativ în ceea ce privește obiectivele noastre față de mediu. Avantajele reciclării aluminiului sunt cu adevărat remarcabile, deoarece producerea aluminiului din materii prime reciclate necesită cu 95% mai puțină energie decât în cazul metodelor de producție primară. În plus, creșterea conținutului reciclat în timpul producției sistemelor de aluminiu ne permite să creăm produse cu o amprentă de carbon semnificativ mai mică.

Importanța depășirii așteptărilor

Reprezentăm cu mândrie una dintre puținele companii din întreaga lume care a primit prestigioasa certificare "OK Recycled" din partea TÜV AUSTRIA. Această certificare recunoaște angajamentul companiei față de sustenabilitate și producția de bare de aluminiu cu 60% aluminiu reciclat, care sunt utilizate în toate profilele sistemelor arhitecturale ALUMIL.

TÜV AUSTRIA și certificarea "OK Recycled" 

TÜV AUSTRIA este una dintre cele mai importante companii din lume, specializată în sisteme de management și certificare de produse. Cu o abordare vizionară, aceștia prioritizează implementarea eficientă a Calității ca instrument integral pentru întreprinderi. Pe măsură ce legislația de mediu din Uniunea Europeană devine din ce în ce mai strictă, iar consumatorii se orientează către alegeri prietenoase cu mediul, TÜV AUSTRIA a dezvoltat sistemul de certificare "OK Recycled", care stabilește standardul pentru evaluarea și verificarea măsurii în care produsele încorporează materiale reciclate, permițând consumatorilor să facă alegeri în cunoștință de cauză în favoarea sustenabilității.

 

Călătoria noastră continuă către un viitor durabil 

Obținerea certificării TÜV AUSTRIA "OK Recycled" marchează o etapă importantă în urmărirea excelenței în construcții. Aceasta servește drept mărturie a angajamentului nostru nu numai pentru atingerea unor standarde excepționale, ci și pentru realizarea unei viziuni mai largi: îmbunătățirea calității vieții pentru oameni, păstrând în același timp mediul natural. 

Pentru noi, sustenabilitatea nu este o destinație, ci o călătorie continuă. Certificarea "OK Recycled" de la TÜV AUSTRIA evidențiază rolul activ al companiei în această călătorie, demonstrând dedicarea față de responsabilitatea față de mediu, principiile economiei circulare și reducerea amprentei ecologice a companiei. 

Adaugati la favorite