Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Președintele și CEO-ul ALUMIL a fost invitat să vorbească la Cel de al Șaptelea Forum Economic de la Delphi

Dl. Georgios Milonas a fost unul dintre speakerii oficiali de la Cel de al Șaptelea Forum Economic de la Delphi. Tema centrală a reuniunii din acest an a fost „Noi realități”, iar membrii comunităților economice, de afaceri și politice prezenți la reuniune au discutat pe diferite teme de interes internațional.

Forumul Economic de la Delphi a devenit cunoscut ca eveniment de top care atrage în fiecare an o mulțime de personalități renumite, cu rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate. În timpul desfășurării acestui eveniment anual, Forumul Economic devine platforma pentru discuții fascinante pe teme care privesc comunitatea globală.

A șaptea ediție a Forumului s-a desfășurat între 6 și 9 aprilie, fiind patronată de Președintele Republicii Elene, dna Katerina Sakellaropoulou. În calitate de vorbitor oficial, Președintele și CEO-ul ALUMIL, dl Georgios Milonas, a participat la reuniunea din acest an intitulată „Noi realități”.

Mai exact, vineri, pe 8 aprilie, dl Milonas a participat la un panel pe tema „O transformare digitală condusă de inteligența artificială”. În cadrul panelului s-au discutat provocările moderne ale inteligenței artificiale în sectorul de afaceri, precum și utilizarea sa optimă în vederea îmbunătățirii produselor și serviciilor. Sâmbătă, pe 9 aprilie, Președintele ALUMIL a luat parte la un Fireside Chat, o conversație unică cu Brand Managerul Fortune Greece, dna Anastasia Paretzoglou. În timpul discuțiilor, dna Paretzoglou i-a adresat dlui Milonas întrebări despre prezența internațională a ALUMIL, despre inițiativele inovatoare ale companiei, precum ArXellence și ALUMIL Academy, precum și despre viitorul afacerii în domeniul sustenabilității și economiei circulare.

Adaugati la favorite