Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Soluții de protecție împotriva insectelor

Două sisteme premium, care oferă opțiunea unor soluții de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară, îmbunătățesc calitatea vieții protejând interiorul de insecte și oferind, în același timp, posibilitatea de ventilare naturală a spațiilor interioare.

SUPREME S650 PHOS Eclipse și SUPREME S700 reprezintă două serii de top de la ALUMIL, atât din punctul de vedere al performanțelor, cât și din punct de vedere estetic. Cele două sisteme produse cu cele mai noi tehnologii respectă cerințele designului arhitectural modern și pot fi utilizate în toate tipurile de proiecte. Soluțiile de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară, ideale chiar și pentru suprafețe vitrate mari, sporesc capacitățile acestora și îmbunătățesc calitatea vieții în interiorul clădirii.

Profilele înguste în zona de suprapunere centrală a celor două sisteme (S650 PHOS Eclipse - 25 mm și S700 - 47 mm) sunt perfect integrate cu soluțiile de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară, fără a obtura în niciun fel câmpul vizual. Trebuie remarcat faptul că, dacă vorbim de construcții cu suprafețe vitrate mari, designul unic al protecției împotriva insectelor cu role triple și profile robuste întărește rezistența acestuia, contribuind la funcționarea impecabilă a sistemului. Nu în cele din urmă, soluția de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară pentru SUPREME S700 poate fi aplicată atât pe sistemele cu prag normal, cât și pe cele cu prag mic, în timp ce pentru SUPREME S650 PHOS Eclipse, se aplică pe versiunea Eclipse.

Cele două sisteme avansate create de ALUMIL se remarcă prin estetica minimalistă, prin robustețe și prin funcționalitate. Soluțiile de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară creează un rezultat final elegant, oferind protecția necesară împotriva prafului, a insectelor și a luminii solare intense.

 

Adaugati la favorite