Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Top 5 sisteme de uși glisante ideale pentru deschideri mari

În prezent, designul modern al reședințelor evoluează într-un ritm alert pentru a se adapta cerințelor în continuă schimbare ale societății contemporane. O tendință actuală în arhitectura locuințelor o constă accentul pus pe spații deschise și conectate, care transformă casele în medii dinamice și luminoase.

Deschiderile mari au devenit un element cheie în designul modern al locuințelor, întrucât aduc o serie de avantaje estetice și funcționale. Aceste deschideri, cunoscute și sub denumirea de spații vitrate sau ferestre panoramice, au transformat felul în care se proiectează și experimentează spațiile interioare și exterioare.

Odată cu această evoluție, sistemele de usi glisante au câștigat popularitate și au devenit o soluție inovatoare și practică pentru deschiderile mari. De la reședințe până la complexele rezidențiale moderne, aceste sisteme au devenit un element de design căutat de proprietari și arhitecți deopotrivă. 

În căutarea designului perfect pentru casele moderne, proprietarii care își doresc să aducă mai multă lumină și conexiune cu mediul exterior în spațiile lor știu că pot conta pe ALUMIL. Brandul pune la dispoziție numeroase sisteme de usi glisante de înaltă calitate, perfect adaptate deschiderilor mari, care pun în valoare eleganța și funcționalitatea locuințelor contemporane. 

Cu accent pe inovație și sustenabilitate, produsele ALUMIL se evidențiază prin tehnologie avansată, design ergonomic și opțiuni de personalizare pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui proiect rezidențial.

 

Sisteme de usi glisante ALUMIL pentru spații luminoase - Top 5 soluții pentru deschideri mari

Pornind de la viziunea că spațiul locuinței ar trebui să fie deschis și primitor, aceste sisteme de usi glisante aduc o nouă dimensiune în designul interior, oferind posibilitatea de a exploata în mod optim lumina naturală și de a crea un cadru elegant și funcțional.

Prin explorarea următoarelor 5 soluții arhitecturale de ultimă generație, veți descoperi cum ALUMIL pune în prim-plan conceptul de locuință modernă și inovatoare, întruchipând perfecțiunea și confortul, într-un mod distinct și rafinat.

Sistemul liftant-glisant cu izolare termică SMARTIA M450

Sistemul liftant-glisant cu izolare termică SMARTIA M450 reprezintă o reală inovație în domeniul sistemelor de uși din aluminiu, cu un design minimalist elegant. Acest sistem aduce o nouă perspectivă în arhitectura modernă a reședințelor, satisfăcând cerințele ridicate de izolare termică și tendințele către transparență și lumină naturală.

Oferind o economie energetică substanțială, sistemul SMARTIA M450 protejează locuința de fluctuațiile de temperatură și asigură un confort termic optim. Performanțele certificate atestă calitatea excepțională și rezistența sa îndelungată în fața factorilor externi.

Cu un design minimalist și finisaje rafinate, acest sistem creează deschideri mari și luminoase, transpunând natura în interior și evidențiind eleganța și modernitatea casei.

Descoperiți cu sistemul SMARTIA M450 o altă față a locuinței, unde calitatea, eficiența și estetica se împletesc armonios, transformând casa într-un spațiu sofisticat și confortabil.

Sistem glisant minimalist cu bariera termica SUPREME S650 PHOS

Sistemul glisant cu barieră termică SUPREME S650 PHOS reprezintă o altă soluție potrivită pentru proiectele ce necesită deschideri mari, cu o vizibilitate minimă a suprafețelor de aluminiu. 

Cu un design ingenios, acest sistem permite crearea unor suprafete vitrate masive, oferind în același timp, un aspect elegant și rafinat. 

Cu o varietate mare de tipologii și posibilități de instalare, sistemul glisant SUPREME S650 PHOS este soluția perfectă pentru suprafețe ample. Acest sistem versatil oferă trei opțiuni alternative: 

  • instalarea aplicată pe pardoseală;
  • instalarea îngropată în pardoseală;
  • instalarea complet ascunsă de finisajul pardoselii, cunoscută ca versiunea SUPREME S650 PHOS Eclipse.

De asemenea, acest sistem este certificat pentru performanțele sale remarcabile, oferind o izolare termică și fonică optimă, dar și rezistență și durabilitate pe termen lung.

Sistem liftant glisant cu bariera termica SUPREME S700

SUPREME S700, un sistem liftant-glisant cu barieră termică dezvoltat de ALUMIL, se alătură gamei de soluții avansate ideale pentru proiectele ce implică deschideri mari. Datorită caracteristicilor sale impresionante, acest sistem se integrează perfect în tendințele moderne ale arhitecturii transparente.

Dotat cu izolație termică și fonică excelentă și design modern, SUPREME S700 oferă o combinație echilibrată între funcționalitate și estetică. Fiind susținut de performanțele tehnice certificate, sistemul asigură o calitate excepțională, adaptată nevoilor și cerințelor proiectelor arhitecturale actuale.

Așadar, cu SUPREME S700, arhitecții și proprietarii au la îndemână o soluție de încredere și sustenabilă pentru a crea deschideri mari, luminoase și impresionante, în armonie perfectă cu designul modern al locuințelor.

Sistem glisant minimalist SMARTIA M630 PHOS

Sistemul glisant SMARTIA M630 PHOS reprezintă o altă inovație arhitecturală potrivită pentru spațiile rezidențiale moderne. Cu o estetică minimalistă și performanțe tehnice superioare, acest sistem proiectat de ALUMIL aduce o eleganță discretă și rafinată spațiului.

Filozofia "mai puțin este mai mult" (Less is more) este transpusă perfect în această soluție arhitecturală, unde toate profilele din aluminiu sunt ingenios integrate în perete, oferind un aspect estetic simplu și spectaculos în același timp.

Cu suprafețe vitrate extinse, sistemul permite pătrunderea generoasă a luminii naturale în interiorul casei, conturând o ambianță calmă și plăcută, care aduce o senzație de liniște și conexiune cu mediul înconjurător.

Sistemul a fost supus unor teste riguroase, acesta obținând certificări internaționale, care atestă performanțele sale tehnice de top. Izolația termică excepțională și eficiența energetică sunt garantate, asigurând economia de energie și confortul termic în orice condiții.

Sistem liftant-glisant cu bariera termica SMARTIA S560

SMARTIA S560 este un sistem liftant-glisant robust și inovator, conceput pentru a răspunde cerințelor exigente ale proiectelor rezidențiale moderne. Cu un design avansat și performanțe superioare, acest sistem oferă un nivel ridicat de izolare termică, asigurând un mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Datorită flexibilității sale, SMARTIA S560 este ideal pentru proiectele ce implică deschideri mari, aducând în locuințe mai multă lumină naturală și o conexiune mai profundă cu mediul exterior. 

Indiferent de dimensiunea deschiderilor, sistemul se evidențiază prin stabilitatea și rezistența sa, asigurând o funcționalitate impecabilă pe termen lung. 

Concluzii

Cu ALUMIL, aveți posibilitatea de a crea spații deschise și luminoase, care vă conectează cu natura și vă inspiră în fiecare clipă. 

Fie că aveți o grădină plină de flori, o priveliște spectaculoasă spre munte sau o terasă cu vedere la mare, sistemele de usi glisante ALUMIL vă permit să vă bucurați de aceste peisaje minunate chiar din confortul căminului dumneavoastră.

Consultați gama ALUMIL de ferestre si usi din aluminiu și alegeți sistemul care se aliniază cel mai bine cerințelor proiectului dumneavoastră.

Adaugati la favorite