Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

SMARTIA Placări tip Cod de Bare: Placările pentru pereți, redefinite!

Estetica unei clădiri transmite întotdeauna o primă impresie puternică vizitatorilor. O fațadă având standarde înalte atrage atenția și întărește întreaga construcție atât prin design, cât și prin performanță. Noul sistem ALUMIL “SMARTIA Placări tip Cod de Bare” introduce o nouă abordare.

SMARTIA Placări tip Cod de Bare nu este un sistem de placări obișnuit. Este o soluție extraordinară ce oferă numeroase posibilități de personalizare. Pentru început, Placări tip Cod de Bare este ideal pentru acoperirea suprafețelor generoase. De la clădiri comerciale și de birouri până la reședințe moderne, noua serie de sisteme de placări ALUMIL pot susține orice construcție. Sistemele oferă o gamă variată de profiluri și culori, putând fi combinate cu iluminare LED și profiluri perforate și din lemn compozit, precum Woodalux®.  

Noul sistem poate transforma o clădire oferind un caracter unic ce se aliniază cu trendurile arhitecturale contemporane. În plus, rezistența sa ridicată împotriva coroziunii, face din acesta o soluție excepțională chiar și in regiuni cu vreme capricioasă și condiții meteorologice extreme. Merită menționat ca sistemul nu numai ca acceptă, dar și protejează materialele cu izolare termică, contribuind la sporirea eficienței energetice a clădirii. În plus, flexibilitatea de construcție a Placării tip Cod de Bare înlesnește semnificativ combinarea și integrarea pereților cortină, a ferestrelor sau a ușilor de acces. 

SMARTIA Placări tip Cod de Bare ridică standardele în placările de zidărie. Flexibilitatea de construcție, gama variată de soluții și robustețea extraordinară, fac din acest sistem o soluție de top pentru multiple tipuri de construcții.
Adaugati la favorite