Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

COMFORT M8100: Balustrade avansate din aluminiu pentru fiecare nevoie estetică

COMFORT M8100, balustradele de tip INOX cu aluminiu anodizat, reprezintă o serie de produse care a acoperit multiple nevoi de construcție în ultimele decenii. Anul acesta, relansăm sistemul M8100, adăugând elemente care îmbogățesc seria, fiind unul dintre cele mai fiabile sisteme de balustrade din categoria sa.

Mai exact, am reînnoit complet sistemul, oferind o varietate de aplicații posibile, în secțiuni transversale rotunjite, pătrate și rectangulare. Multitudinea impresionantă de opțiuni acoperă nu numai nevoile tehnice, ci și cerințele estetice ale fiecărui proiect, făcând din M8100 soluția ideală pentru hoteluri, case moderne și spații publice sau normale. Ca parte a portofoliului Outdoor Solutions, balustradele M8100 se remarcă prin avantaje multiple: o mare varietate de tipologii, durabilitate și siguranță foarte ridicate, calitate superioară a materialelor, fără diferențe de culoare destul de frecvente în această categorie de produse și soluții speciale pentru proiecte solicitante cu cerințe ridicate.

Atenția acordată detaliilor de design în combinație cu construcția inovatoare fac din COMFORT M810 0 una dintre cele mai avansate soluții de balustradă de pe piață, asigurând prin standardele înalte de calitate, modernizarea estetică a spațiilor înconjurătoare, durabilitate garantată și durată lungă de viață.

Adaugati la favorite