Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

SUPREME S650 PHOS Eclipse: Design minimalist cu performanță excelentă în izolarea fonică

Poluarea fonică intensă este o problemă majoră care are un efect negativ asupra nivelului de trai al oamenilor, în special în orașele mari. Recunoscând această problemă importantă, încercăm mereu să oferim produse care asigură protecție ridicată împotriva zgomotelor externe.

SUPREME S650 PHOS Eclipse a fost creat în acest sens. Este un sistem glisant minimalist, de calitate superioară, cucalea inferioară de rulare inovatoare integrată în pardoseală, care asigură uniformitatea podelei între partea internă și cea externă a cadrului. Prin know-how-ul nostru, am stabilit standarde înalte pentru performanța izolării fonice a sistemului și am reușit să obținem rezultate excelente.

Sistemul S650 Eclipse a fost testat pentru performanțele sale privind izolarea fonică de către Laboratorul de Tehnologie Arhitecturală al Universității Aristotel din Salonic. După ce a trecut cu succes toate testele, am obținut Certificatul de Izolare Fonică, cu un indice de reducere a sunetului de 46dB.

Un sistem arhitectural avansat din aluminiu, precum SUPREME S650 PHOS Eclipse, oferă nu numai o estetică minimalistă și un design inovator, dar și performanțe ridicate de izolare. Noua certificare de izolare fonică, în conformitate cu standardele internaționale, completează caracteristicile sistemului, acesta fiind alegerea ideală pentru clădirile și reședințele care necesită izolare fonică ridicată.

Adaugati la favorite