Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

ALUMIL echipează clădirea Taberner House din Londra

Casa Taberner, situată la 15 kilometri sud de centrul orașului londonez, Croydon, este o clădire bine-cunoscută care a găzduit consiliul municipal până în 2015. În urma deciziei autorităților locale, s-a acordat permisiunea de a reconstrui clădirea, sarcină atribuită biroului de arhitectură AHMM cu scopul de a proiecta un nou complex de clădiri, care să reamenajeze locația, combinând nevoile comerciale cu nevoia comunitîții pentru reședințe accesibile.

Conform planului, vor fi construite 4 clădiri, inclusiv un turn cu 32 de etaje, care va fi finalizat în 2021 oferind în total 513 noi reședințe (pentru închiriere și vânzare), precum și spații comerciale. Abordarea arhitecturală a complexului urmărește estetica zonei. Clădirile au un design simplu, cu linii verticale și orizontale și balcoane cu vedere la spațiile verzi care înconjoară complexul. Mai mult, viziunea arhitecților este ca proiectul Casa Taberner va completa în mod armonios parcul Queen's Gardens, care este în prezent în proces de reamenajare. Rezultatul general ar trebui să adopte un caracter antropocentric, cu accent pe practic, care să răspundă nevoilor cetățenilor, precum și coexistenței line cu parcul și elementul său verde, situat chiar vis-a-vis de complex. În plus, Casa Taberner va fi în concordanță cu tradiția artistică pentru care Croydon este renumit și va oferi zone pentru diverse evenimente culturale, creând o comunitate activă care va transforma zona într-un pol cultural.

Conform standardelor britanice de înaltă calitate (BS), cele 4 clădiri vor fi echipate cu sistemele SUPREME S77 de la ALUMIL, care asigură o izolare avansată, eficiență energetică superioară, datorită performanței termice ridicate care îndeplinesc cerințele de izolare pentru case pasive. În plus, S77 include o izolare excelentă a sunetului, precum și performanțe excepționale de etanșeitate la apă. Nu în ultimul rând, SUPREME S77 este complet prietenos cu copiii, persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități, datorită pragului de dimensiuni reduse, care facilitează accesul, fără obstacole.

Cu sprijinul și experiența Departamentului Internațional de Proiectare, oferim suport holistic și soluții personalizate pentru clădiri cu cerințe exigente din întreaga lume. Prezența ALUMIL într-un proiect precum Taberner House într-o zonă foarte importantă din Londra, subliniază nu numai know-how avansat, ci și activitatea globală îmbunătățită.Adaugati la favorite