Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

ALUMIL, opțiunea lanțului hotelier internațional „Nobu” pentru noul său hotel din centrul Londrei

Nobu Hospitality, un brand consacrat la nivel mondial, fondat de celebrul actor hollywoodian Robert De Niro, renumitul bucătar mondial Nobu Matsuhisa și cunoscutul producător de film Meir Teper, se extinde cu o nouă unitate hotelieră în Londra. Hotelul Nobu combină eleganța și tradiția japoneză minimalistă în conceptul unui hotel cu bucătărie rafinată, inovație și creativitate. Caracterizate prin designul excepțional cu spații impresionante, hotelurile Nobu oferă ospitalitate remarcabilă și experiențe unice.

Situat exact în inima West End-ului londonez, Nobu Hotel London Portman Square, își va deschide larg ușile în primavara anului 2020 și va avea 239 camere & apartamente, un restaurant Nobu, sala de evenimente și spatiu de conferințe, excepțional concepute de biroul londonez de arhitectură și design interior - David Collins Studio, în colaborare cu Make Architects. Nobu Hotel este situat în Portman Square W1, la câțiva pași de celebrele boutique-uri din Marylebone, lângă cel mai prestigios cartier comercial din Oxford Street și Regent Street, în imediata proximitate de celebrele teatre din Soho și restaurantele vibrante din Mayfair.

Specificațiile deosebit de exigente ale proiectului au determinat implementarea sistemelor arhitecturale de top care să asigure o protecție eficientă la intemperii, oferind în același timp posibilitatea maximizării iluminatului natural, înscriindu-se, totodată, în conceptul de design minimalist al hotelului.  Aceste specificații au fost cu brio îndeplinite de sistem SUPREME S77, un sistem batant avansat cu rupere de punte termică, care combină un design excepțional și rafinat cu  performanțe de top în ceea ce privește etanșeitatea la apa și permeabilitatea la aer. Mai mult, datorită posibilității de instalare a geamului termoizolant cu grosimea de până la 74 mm, SUPREME S77 asigură performanțe termice excepționale, precum și o remarcabilă izolare fonică.

În plus, pentru echiparea deschiderilor deosebit de generoase, a fost utilizat sistemul liftant-glisant SMARTIA S560 (disponibil și în versiunea simplă glisantă), acesta asigurând performanțe excelente, funcționalitate ridicată și un aport sporit de lumina naturală.

Experiența ALUMIL în realizarea de proiecte hoteliere întrunește 30 de ani, cu mii de proiecte realizate pe toate continentele. Calitatea serviciilor de ospitalitate sunt de multe ori asociate cu oferirea condițiilor pentru a avea un somn odihnitor, iar acesta este în directă dependență de izolare fonică și termică de excepție, parametri la care sistemele arhitecturale ALUMIL depășesc așteptările, datorită centrului avansat de testare în strânsă colaborare cu renumitul institut German-ift Rosenheim.

Sursa: The Luxury Editor 

Adaugati la favorite