Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Companiei ΑLUMIL i-a fost acordata din nou distinctia Superbrand

ALUMIL a fost din nou remarcat in cadrul ceremoniei de premiere a „SUPERBRANDS”, cel mai mare arbitru independent de branding din lume, prezent in peste 80 de tari de pe mapamond. In acest an, ceremonia de premiere pentru piata elena „SUPERBRANDS Grecia”, a avut loc in luna iunie în Sala Concertelor din Atena. In total, au fost premiate 260 de companii reprezentand 37 de sectoare ale economiei elene.

In ceea ce priveste sectorul sistemelor arhitecturale din aluminiu, parte din categoria „Materiale de constructie”, ALUMIL a fost recunoscut ca unul dintre brandurile corporate de top din Grecia in perioada 2018-2019, atat in baza votului membrilor juriului alcatuit din experti si specialisti in marketing & publicitate, cat si in baza alegerii efectuate de consumatori prin intermediul unui sondaj de opinie national. 

Criteriile de baza ale selectiei din acest an au fost urmatoarele:

  1. Notorietatea si reputatia brandului 
  2. Increderea si consecventa pe termen lung
  3. Responsabilitatea corporativa in urmatoarele categorii:
  • Piata (Calitatea si pretul produsului sau serviciului)
  • Relatii de lucru (operare legala si transparenta, mediul de lucru si practici)
  • Societate (sponsorizari, initiative culturale si sociale) 
  • Mediul inconjurator (Protectia mediului si suprimarea impactului negativ asupra mediului)


ALUMIL
a castigat inca o data titlul de cel mai puternic brand din categoria sa, reusind sa dezvolte in continuare increderea consumatorilor datorita consecventei sale in ceea ce priveste preocuparea constanta pentru calitatea si fiabilitatea produselor. Acest premiu recunoaste, in acelasi timp, importanta rolului companiei in societate, demonstrat prin actiuni care arata un respect imens pentru oameni si mediul inconjurator.


 

Adaugati la favorite