Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Locul în care se găsesc cele mai importante evenimente realizate de către Alumil

Săptămâna nZEB | Soluții pentru un viitor sustenabil

22 - 25 noiembrie 2023

În perioada 22-25 noiembrie a avut loc la București un nou eveniment dedicat construcțiilor inteligente și sustenabile, al căror consum de energie este aproape egal cu zero.

„Săptămâna nZEB” a fost dedicată celor care au în plan să construiască sau să renoveze, viitorilor beneficiari de clădiri nZEB, dezvoltatorilor imobiliari dar și celor interesați de soluții inovatoare de reducere a consumului de energie. O clădire nZEB este o clădire performantă, al cărei necesar de energie este foarte scăzut sau aproape egal cu zero și este acoperit cu cel puțin 30% energie din surse regenerabile.

                                     

Prezența noastră la eveniment a reprezentat punctul principal pentru participanții interesați de sistemele arhitecturale din aluminiu, ca soluție pentru reducerea consumului de energie. În această perspectivă, am subliniat modul în care sistemele ALUMIL contribuie semnificativ la îndeplinirea standardului nZEB, integrând cu succes eficiența energetică, durabilitatea și designul modern. Aceste aspecte reflectă viziunea noastră pentru construcții viitoare, îndreptate către sustenabilitate și inovație.

Atingerea standardului nZEB reprezintă o prioritate majoră în industria construcțiilor moderne. În acest sens, sistemele de uși și ferestre din aluminiu joacă unul dintre cele mai importante roluri în asigurarea eficienței energetice și a clădirilor performante.