Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Locul în care se găsesc cele mai importante evenimente realizate de către Alumil

Festivalul Brazilor de Crăciun | ALUMIL susține accesul la educație al copiilor din medii vulnerabile

09 - 10 decembrie 2022

Bucuria celor mici este cel mai frumos cadou iar noi ne dorim ca toți copiii să aibă șansa la o viață normală, lipsită de greutăți.

Anul 2022 ne-a oferit oportunitatea de a fi alături de Asociația Salvați Copiii România la Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment prin care visurile copiilor pot deveni realitate. A fost o onoare să participăm, în calitate de parteneri, susținând astfel accesul la educație al copiilor din medii vulnerabile și demonstrând că împreună putem construi un viitor mai bun pentru cei mici. Anul acesta am reușit să asigurăm, prin donații, educația si sprijinul familial pentru 15 copii, timp de trei luni. 

Festivalul Brazilor de Crăciun are loc în fiecare an, dezvoltând o modalitate unică de a strânge fonduri, prin licitarea unor Brazi de Crăciun unici realizați de artiștii momentului.

Ediția 2022 a Festivalului Brazilor de Crăciun a reușit să obțină sume record, fapt ce a confirmat încă o dată una dintre cele mai importante resurse într-o societate: solidaritatea socială.