Alumil Croatia
Choose your local website
Education Training Header

Edukacija i osposobljavanje

Education-Center-2

Alumil Akademija

Kao tvrtka, vjerujemo da je znanje ključno za suradnju u cilju stvaranja snažnog partnerstva. Zato je ALUMIL grupa osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi svojim partnerima pružila edukacije i obuku o svim tehničkim i komercijalnim pitanjima.
Kao tvrtka, vjerujemo da je znanje ključno za suradnju u cilju stvaranja snažnog partnerstva. Zato je ALUMIL grupa osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi svojim partnerima pružila edukacije i obuku o svim tehničkim i komercijalnim pitanjima. Naš je cilj usko surađivati ​​s našim partnerima na poboljšanju njihovog znanja o našim proizvodima i poslovanju. Znanje je moć, a prenošenje znanja partnerima u našem institutu je ključno za njihov razvoj i pokazuje put do uspjeha.

Edukacija o ALUMIL proizvodima

Veliki raspon asortimana ΑLUMIL aluminijumskih arhitektonskih sustava, kao i brojna tehnička pitanja s kojima se možete suočiti tijekom izrade projekta, zahtijevaju precizne podatke za naše partnere. Zato ALUMIL neprestano stvara nove materijale znanja kako bi educirao svoje partnere.
Naime, ALUMIL nudi posebne prezentacije i video materijale o svojim proizvodima i organizira posebne obuke za nove proizvode.
Education-Center-1