Alumil Croatia
Choose your local website
Header Consulting Services

Savjetovalište

Podržavamo vas korak po korak

ALUMIL ima multinacionalni tim stručnjaka s preko 100 inženjera iz 20 različitih zemalja. Osim toga, ALUMIL ima poseban odjel inženjera koji je posvećen samo velikim projektima koji zahtijevaju posebnu pozornost u pogledu dizajna, tehničke podrške i upravljanja projektima. Radimo ruku pod ruku s dizajnerima od same faze dizajna projekta, kako bismo ponudili rješenje koje će optimizirati troškove, poštujući zahtjeve svakog objekta.

Naš inženjerski tim nudi sveobuhvatnu tehničku i projektnu podršku za velike projekte širom svijeta, uz usku suradnju s arhitektima, voditeljima projekata, građevinskim tvrtkama i proizvođačima.

Alumil inženjeri identificiraju zahtjeve projekata i potrebe klijenta, pružajući idejno rješenje i vrijednost proračuna. Ciljevi procesa savjetovanja su predložiti odgovarajući sustav iz široke palete proizvoda kako bi se klijentu predstavila sva neočekivana tržišna iskustva i zaštitila ga.

Complete-Solutions
Pružanje cjelovitih rješenja i detaljnih tehničkih crteža za arhitekte, građevinske tvrtke i proizvođače koji koriste najinovativniji softver (npr. ALUMILCAL)
Priprema opsežne projektne dokumentacije s detaljnim tehničkim rješenjima i predloženim specifikacijama sustava, tipologijama, certifikatima, analizom troškova, projektnim planom itd.
Project-Folders
Aluminium-Systems
Prijedlog novog aluminijskog sustava, u suradnji s ALUMIL-ovim naprednim odjelom za istraživanje i razvoj, kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe kupaca i upotpunila paleta proizvoda tvrtke.
Praćenje razvoja velikih građevinskih projekata i pružanje podrške u upravljanju projektima kako bi osigurali da proizvođači slijede sve ALUMIL specifikacije i upute.
Large-Scale-Projects

Mi možemo ostvariti Vašu viziju

U mogućnosti smo ponuditi prilagođena rješenja za projekte koji zahtijevaju posebno dizajnirane sustave ili tipologije. Razina stručnosti naših inženjera, zajedno s fleksibilnošću naših proizvodnih procesa zahvaljujući okomito integriranoj organizaciji naših tvornica, dovode do izvanrednih rezultata, posebno kada je riječ o prilagođenim rješenjima. Treba imati na umu da smo nedavno razvili jedan od najsofisticiranijih hi-tech prilagođenih sustava prozora za Google Inc. u New Yorku.  Naša visoko razvijena tehnološka razina u kombinaciji s našom sposobnošću pružanja prilagođenih rješenja čine nas jednom od najkonkurentnijih kompanija u industriji na globalnoj razini.

Obratite se našem inženjerskom timu

Choose Files

Or
Drag and Drop