Alumil Croatia
Choose your local website

Lakeside Hotel Spa & Konferencijski centar

Izazov

Moderan hotel svojim posjetiteljima treba pružiti udobnost i širok izbor aktivnosti. Osim toga, mora imati dobro opremljene dvorane za konferencije i slične događaje. Sve je to činilo nacrt iza izgradnje Spa & Conference Centra Lakeside Hotela.

Rješenje

Na lokaciji sa jakim prirodnim elementom, u Prizrenu na Kosovu, izgradnja modernog hotela, koji će imati spa sadržaje i konferencijske dvorane, pokazala se kao odličan izbor. Uz jezero Vermica i Bijeli Drin I okružen impozantnim planinama, uzdiže se Lakeside Hotel Spa & Conference Center.


Arhitektonski studio Arbër Shala Architects u dizajn projekta je uključio detalje koji poboljšavaju glađu vezu između umjetnog i prirodnog.

Glavna briga Arbër Shala Architects bila je stvaranje orijentira jugozapadnog Kosovo. Orijentacija zgrade pridonosi zadivljujućem pogledu na sobe. Ravne linije strukture u skladu su s vizijom jednostavnosti. Konstrukcija koja nije nametnuta nego koegzistira s krajolikom. Dominantna bijela boja koja se koristi za fasadu donosi osjećaj čistoće.

Ista filozofija prati se kroz cijeli hotel. Sve sobe imaju pogled na prirodni krajolik, što podiže doživljaj posjetitelja. Ključnu ulogu u tome imaju pantni, toplinski izolirani aluminijski sustavi, koji pružaju nesmetanu prirodnu svjetlost. Istodobno, sustav fasada i impresivan aluminijski atrij nadopunjuju projekt kako u pogledu izvedbe tako i estetike.

Arhitekti: Arbër Shala Architects

Identitet projekta

Godina
2020
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

TERMOPLAST S.Z.R.