Alumil Croatia
Choose your local website

Hotel Ambasador

Davne 1968. godine u srbijanskom gradu Nišu izgrađena je znamenita zgrada. To je legendarni hotel Ambassador. U 2019. godini završena je rekonstrukcija hotela, čime se otvara novo poglavlje u njegovoj modernoj povijesti.

Arhitektonska tvrtka Alterno INC bila je odgovorna za dizajn „novog“ hotela Ambasador. Prema riječima arhitekata tvrtke, vanjski izgled zgrade je neznatno izmijenjen, za razliku od interijera koji je doživio drastične intervencije kako bi bio usklađen sa suvremenim zahtjevima smještaja ove vrste.

Projektu se pristupalo s oprezom s obzirom na prethodnu povijest zgrade i bez pompoznih dizajnerskih detalja. Fasadni sustav i reflektirajuće staklo koje čini fasadu u potpunosti su služili izvornom konceptu, donoseći moderan stil i visoke performanse. Hotel s 5 zvjezdica raspolaže sa 70 soba i 12 apartmana te s prekrasnim pogledom na stari grad. Osim toga, posjetitelj će pronaći - između ostalog - konferencijski kat s dvije dvorane, modernom teretanom, SPA centrom, parnom kupelji, saunom, VIP prostorom, lounge barom i restoranom, što ga sve jedinstveno upotpunjuje, pružajući udobnost i vrhunski usluge.

 

Ako želite saznati više o SMARTIA M50 sustavu fasada koji se koristio u projektu Hotela Ambassador, posjetite stranicu proizvoda.

Arhitekt: Alterno INC

Identitet projekta

Godina
2019
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

INTERAL SISTEM D.O.O.