Alumil Croatia
Choose your local website

Vancouver House

Situation

Zamislite Vancouver House kao divovsku zavjesu, onog trenutka kada se povučete i otkrijete svijet Vancouveru i Vancouver svijetu. - Bjarke Ingels, arhitekta. Smještena u centru poznatog grada Kanade, uskoro će biti uspostavljena zgrada budućnosti od 388 stanova, koja će svakako biti središte Vancouvera. „Zakrivljena“ Vancouver kuća još je jedan projekt svjetske klase, za koji su odabrani ALUMIL-ovi inovativni arhitektonski sustavi. Ova zgrada nije samo visokogradnja sa stanovima, već umjetničko djelo koje usvaja filozofiju "Gesamtkunstwerk", holistički pristup arhitektonskom dizajnu. Što se estetske vrijednosti tiče, ovo je do sada najljepše djelo međunarodnog graditelja Westbank. Vancouver House je dizajniran je i izrađen kao prva Super Prime nekretnina u Kanadi. Izgradnja Vancouver kuće - koja uključuje planove za prvi LEED Platinum visoki porast - trebala bi započeti ove godine, a planirana je za 2018. godinu.

Izazov

Dizajnirati rješenje prozora koji će predstavljati izuzetno visoke standarde u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima, a istovremeno osigurati visoke standarde udobnosti i stanovanja. Zgrada je namijenjena za visokokvalitetne stambene klijente s najvišim zahtjevima kvalitete i očekuje se da će udovoljiti LEED Platinum Design standardima. LEED, Leadership in Energy and Environmental Design, sustav ocjenjivanja prepoznat  je kao znak izvrsnosti za zelenu gradnju. LEED Platinum je vrhunski standard kojim se osigurava usklađivanje ljudi, planeta i profita s najmanjim utjecajem na okoliš uz očuvanje dragocjenih prirodnih resursa.

Rješenje

Posebno, sustavi koji su odabrani za stanove Vancouver Housea su napredni i visoko izolirani podizno-klizni SUPREME S700 i vrhunski sustav prozora SUPREME S77. Ova dva Alumil Sustava jamče performanse potrebne za usklađivanje s potrebama projekta, kombinujući najnužniju  arhitektonsku estetiku. Za ovaj specifični projekt slijedio se AQL 2,5 Norma kvalitete zbog visokih očekivanja kvalitete i rezultiralo QA i QC ocjenom od 98,5%

Identitet projekta

Država
Canada
Grad
Vancouver
Godina
2019
Dodaj u omiljene