Alumil Croatia
Choose your local website

PARKLANE, Luxury Collection Hotel & Spa

Izazov

Limassol je grad živahnog načina života i velikog turističkog razvoja. Veliki izazov bio je stvoriti odmaralište koje bi moglo zadovoljiti različite vrste ljudi i zadovoljiti njihove potrebe.

Rješenje

Parklane je poseban hotel. Ovo je jedinstveno odmaralište i toplice koje se ističu na obalnom području Limasola. S vanjske strane hotela posjetitelja oduševljavaju izuzetno uređeni vrtovi, s raznolikim prekrasnim cvijećem i visokim palmama na površini od 100.000 četvornih metara. Postoje sva 3 velika bazena u odmaralištu, okružena kućicama, ležaljkama i barom/restoranima.


Glavna zgrada kompleksa je impozantna građevina u kojoj se nalaze 222 luksuzne sobe i 52 apartmana. Njegov dizajn nas podsjeća na "auru" vrhunskih međunarodnih hotelskih jedinica s 5 zvjezdica u inozemstvu. Linije zgrade su ravne, a bijela boja fasade savršeno se stapa s plavetnilom mora i zelenilom palmi, nudeći idealnu sliku opuštanja.


U interijeru, luksuz i visoka kvaliteta karakteriziraju svaki aspekt Parklanea. Udobni zajednički prostori odmarališta, kao što su predvorje, teretana, nekoliko restorana, spa i plesne dvorane, primaju bogato prirodno svjetlo, kroz robusni sustav fasada koji estetski nadograđuju zgradu i osigurava potrebnu toplinsku izolaciju, poboljšavajući njenu energetska učinkovitost. Što se tiče spektakularnog pogleda, on uvelike nadopunjuje cjelokupno iskustvo smještaja za posjetitelje.


Parklane, Luxury Collection Hotel & Spa, donosi u Limassol sve one elemente koji odmaralište čine značajnim orijentirom za grad. Kombinirajući luksuz, idealnu lokaciju i široku paletu sadržaja, ovo je model za svako moderno odmaralište.


Identitet projekta

Država
Kipar
Grad
Limassol
Godina
2018
Dodaj u omiljene