Alumil Croatia
Choose your local website

Miraggio Thermal Spa Resort

Situation

Termalno lječilište Miraggio s pet zvjezdica nalazi se u Kanistrosu područja Kassandra, Halkidikiju sa zadivljujućim pogledom na Sitoniju i Atos. To je najveće ulaganje 'Med Sea Health SA', s impresivnim sadržajima koji uključuju 300 luksuznih soba i apartmana, centar za talasoterapiju i hidroterapiju, 4 restorana, 6 barova, brodogradilište, dječje igralište i konferencijski centar. Kompleks se sastoji u osnovi od 6 različitih nivoa, od kojih je najviša na 30 m nadmorske visine.

Izazov

S toliko različitih namjena, naravno, očekuje se primjena naprednih arhitektonskih sustava koji mogu udovoljiti svim potrebama i zahtjevima hotela, u skladu s raznim prostorima i njihovom pravilnom uporabom.  ALUMIL je kao jamac vrhunske kvalitete pružio cjelovito rješenje sa sofisticiranim arhitektonskim aluminijskim sustavima poput robusnog  podizno-kliznog sustava visoke toplnske izolacije SMARTIA S560, učinkovitim toplinsko kliznim sustavom SMARTIA S350, svestrani sustav SMARTIA M11000 za toplinsko izolirane prozore i vrata, sveobuhvatni atrijski sustav  SMARTIA M10800 i svestrani sustav zidnih fasada SMARTIA M50 koji stvara jedinstvena rješenja za zapanjujući atrije u kombinaciji sa SMARTIA M10800.

Results

ALUMIL sustavi ponudili su ne samo potrebnu visoku funkcionalnost i energetsko "utvrđenje" (hotel ima sustav ekološkog upravljanja), već su dodali još jednu "dozu" luksuza zahvaljujući robusnosti i elegantnim završnim obradama.

Identitet projekta

Država
Grčka
Grad
Kanistros (Halkidiki)
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

CORAL IKE