Alumil Croatia
Choose your local website

Minthis Hills

Izazov

Proširena građevinska infrastruktura, koja će biti mješovite namjene kao stambeni i hotelski kompleks, ugradila je viziju iza Minthis Hillsa. Završetak projekta zadovoljio je visoke zahtjeve, sa zgradama visokih standarda i spektakularnim otvorenim prostorima za sportske i slobodne aktivnosti.

Rješenje

Ambiciozni projekt Minthis Hillsa proširen je na golemom području od 5 milijuna četvornih metara u okrugu Pafos na otoku Cipru. Poznata tvrtka za razvoj stambenih objekata Pafilia i međunarodni arhitektonski ured Woods Bagot surađivali su sa zajedničkim ciljem: stvaranjem kultnog naselja mješovite namjene, koji će spojiti suvremeno s tradicionalnim, poštujući prirodni okoliš.

Sadržaji naselja izgrađeni su u veličanstvenom krajoliku duž brda. Filozofija dizajna temeljila se na tradiciji ciparskih rezidencija, s elementom prirodnog svjetla u prvom planu. Također, luksuzni pristup ne djeluje na štetu prirodnog krajolika. Naselje uključuje vile, stanove i apartmane, koji su detaljno osmišljeni kako bi zadovoljili sve potrebe. Veličanstveni široki rasponi prozora i vrata na terasi karakteristični su za odmaralište i gotvo prikrivaju granice između interijera i eksterijera. Ovi otvori savršeno su poduprti naprednim aluminijskim sustavima i fasadama, koje svojim dizajnom poboljšavaju nesmetan pogled i štite zgrade nudeći visoku toplinsku izolaciju i maksimalnu robusnost.

Vanjski okoliš Minthis Hillsa snažno povezuje posjetitelja s prirodom. Proširene zelene površine, veliki golf tereni, teniski i košarkaški tereni, trening centar, konjički centar, restorani i luksuzni wellness centar, čine jedinstveno životno iskustvo za svakoga tko se odluči napustiti sobu ili rezidenciju i prošetati rekreacijskim prostorima . Vrijedi napomenuti da je izgrađeno samo 5% cijele parcele, što je prioritet očuvanja prirodnog krajolika.

Minthis Hills je izvanredno mjesto. Cijeli svijet koji premošćuje udaljenost između luksuza i jednostavnosti, suvremene arhitekture i tradicije, velikih zgrada i održivog dizajna, pružajući jedinstveno životno iskustvo.

Arhitekti: Woods Bagot

Identitet projekta

Država
Kipar
Grad
Pafos
Godina
2019
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

Eirinarchos Voudaskas