Alumil Croatia
Choose your local website

Ustanova za djecu i mlade u Sremčici

Ustanova za djecu i mlade nalazi se u beogradskom naselju Sremčica. Dio kompleksa zgrade koji se koristio za dječje aktivnosti rekonstruiran je kako bi se poboljšala njegova energetska učinkovitost.

Budući da je ova zgrada izgrađena 60-ih godina prošlog stoljeća, nije zadovoljavala današnje energetske standarde. Studiu A&D Architects koji je radio na projektu dopušteno je umjereno intervenirati kako bi se podigla razina toplinske izolacije i zadržali karakteristični elementi fasade.

Ključnu ulogu u postizanju postavljenih ciljeva odigrali su korišteni aluminijski sustavi (pantni i fasadni sustavi), koji su pomogli u poboljšanju energetske učinkovitosti zgrade, pružili visoku funkcionalnost koja olakšava svakodnevno poslovanje, osiguravajući istovremeno poboljšano prirodno osvjetljenje. Na kraju, što se tiče interijera, napravljena su poboljšanja kako bi zgrada bila još funkcionalnija, kao što je projekt ugradnje novog dizala.

Ako želite saznati više o pantnim i fasadnim sustavima koji se koriste u Ustanovi za djecu i mlade Sremčica, možete posjetiti stranice proizvoda SMARTIA M11000, Comfort M9400 i SMARTIA M50.

Arhitekt : Studio A&D Architects

Identitet projekta

Godina
2019
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

GREMET STOLARIJA D.O.O.