Alumil Croatia
Choose your local website

Kantena Culinaris

Izazov

Mind Park je industrijski i tehnološki centar u centralnoj Srbiji. Među raznim zgradama, javila se potreba za izgradnjom modernog restorana – multifunkcionalnog prsotora za zaposlenike i posjetitelje.

Rješenje

Canteen Culinaris, koji su projektirali arhitekti Bina Studio, zgrada je koja odražava viziju Mind Parka. Jasne i ravne linije, oštri kutovi i impresivan krov koji djeluje kao da želi "dotaknuti" nebo.

U unutrašnjosti je zgrada podijeljena na zone. Stoga je fleksibilnija i funkcionalnija ovisno o različitim namjenama i potrebama. Ima prizemlje, izložbeni kat i nepotpun podrum. U eksterijeru prevladava siva boja koja donosi premium osjećaj. Na fasadi se može vidjeti obloga s visokokvalitetnom aluminijskom kompozitnom pločom, koja osim otpornosti na koroziju tijekom vremena, značajno doprinosi I smanjenju zvuka.

Naposljetku, korištenje sustava aluminijskih zavjesa osigurava visoku razinu toplinske izolacije, poboljšava prirodno osvjetljenje i estetski poboljšava ukupni rezultat Culinaris kantine.

Arhitekti: Bina Studio

Identitet projekta

Država
Srbija
Grad
Sobovica-Lužnice, Kragujevac
Godina
2021
Size
2422,85 m2
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

ROLOMATIK D.O.O.