Alumil Croatia
Choose your local website

Amara Hotel & Residences

Izazov

Hotel se nalazi na obali grada Limasola na otoku Cipru, u blizini arheološkog nalazišta Amathus. Pogled na Mediteran, poštivanje bogate tradicije ovog područja i potreba za stvaranjem modernog hotelskog kompleksa, glavni su elementi izazova zvanog Amara Hotel & Residences.

Rješenje

Tijekom projektiranja hotela, arhitekti SB Architects željeli su u karakter projekta ugraditi mediteranski stil. Kako su spomenuli govoreći o projektu "pod utjecajem uvažavanja otočkog prirodnog okoliša, dizajn stvara bezvremensku vezu otoka i mora".

Sve navedeno vidljivo je na 208 soba i apartmana Amara, budući da imaju pogled od 180 stupnjeva na Sredozemno more na rivi Limassola. Interijer prostorija pruža vrhunski osjećaj koji naglašava luksuz kroz jednostavnost i bez daljnje "muke".


Svaki prostor Amara naglašen je prirodnim mediteranskim svjetlom koje se širi po cijeloj zgradi. Široki rasponi podržani robusnim toplinski izoliranim aluminijskim sustavima i fasadama igraju ključnu ulogu u tome, povećavajući prirodnu svjetlost i dovršavajući "slagalicu" impresivnog dizajna. Gost ima priliku uživati u nenadmašnom pogledu iz svoje sobe ili obogatiti doživljaj svog boravka, šetnjom i lutanjem kroz prostore restorana, bara, spa ili teretane, sve dizajnirane s pažnjom na detalje.

Amara Hotel & Residences je hotel s 5 zvjezdica koji posjetitelja impresionira svojom veličinom i dizajnom. Tako i njegovo ime potječe od grčke riječi “amarantos” što znači vječan! Kao što se čini, vizija kreatora Amara Hotela je fascinirati svakog gosta nudeći...vječne uspomene!


Identitet projekta

Država
Kipar
Grad
Limassol
Godina
2019
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

ANDONIOU CHRISTAKIS LTD