Alumil Croatia
Choose your local website

Levendi sh.p.k

Ideal solutions for high requirements
Smartia Comfort

 Shoqëria “LEVENDI” shpk ka një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave të çdo lloji dhe përmase, me duralumin prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi me tubo e xhama, veshje etalbondi, ndarje zyrash, porta me fotoelementë etj.