Alumil Croatia
Choose your local website
Header Training Certifications

Unaprijedite svoje znanje

Kao tvrtka, vjerujemo da je znanje ključno za suradnju u cilju stvaranja snažnog partnerstva. Zato je ALUMIL grupa osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi svojim partnerima pružila edukacije i obuku o svim tehničkim i komercijalnim pitanjima.
Kao tvrtka, vjerujemo da je znanje ključno za suradnju u cilju stvaranja snažnog partnerstva. Zato je ALUMIL grupa osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi svojim partnerima pružila edukacije i obuku o svim tehničkim i komercijalnim pitanjima. Naš je cilj usko surađivati ​​s našim partnerima na poboljšanju njihovog znanja o našim proizvodima i poslovanju. Znanje je moć, a prenošenje znanja partnerima u našem institutu je ključno za njihov razvoj i pokazuje put do uspjeha.

ALUMIL Akademija

Cilj ALUMIL Akademije je educirati partnere o ALUMIL proizvodima i certificirati one partnere koji rade u skladu sa specifikacijama i procedurama instituta.

Ciljevi koji su postavljeni za obrazovni program podijeljeni su u tri osnovne razine temeljene na principima psihologije ponašanja koje su formulirali B. Bloom i njegovi kolege:
znanje, sposobnost i stav.

Ciljevi na prvoj razini (znanje) odnose se na sve informacije koje partner dobiva u vezi s informacijama o tvrtki i njenim proizvodima.

Ciljevi na drugoj razini (sposobnost) su prilike koje će polaznik tečaja razviti nakon što završi program kako bi koristio znanje, vještine, kvalifikacije i znanje.

Ciljevi na trećoj razini (stav) su vrijednosti i općenito predviđanja da će se partner razvijati i steći, što će utjecati na njegove prioritete i ponašanje prema određenim osobama, stvarima ili situacijama.

Sustav ocjenjivanja ALUMIL Academy preuzima sve tri razine i certificira naše partnere za sve gore navedeno.

Edukacija o ALUMIL proizvodima

Veliki raspon asortimana ΑLUMIL aluminijumskih arhitektonskih sustava, kao i brojna tehnička pitanja s kojima se možete suočiti tijekom izrade projekta, zahtijevaju precizne podatke za naše partnere. Zato ALUMIL neprestano stvara nove materijale znanja kako bi educirao svoje partnere.
Naime, ALUMIL nudi posebne prezentacije i video materijale o svojim proizvodima i organizira posebne obuke za nove proizvode.

Saznajte više o treninzima koje pružamo

Naši stručnjaci iz industrije dijele svoje znanje i iskustvo putem Webinara i prezentacija novih proizvoda.

Predstojeće časove: Pogledajte naš nadolazeći raspored nastave

Pronađite popis opsežnih predmeta. Ove su klase dizajnirane da vam omoguće iskustvo kako s proizvodima tako i sa tehničkim detaljima. Saznajte od naših stručnjaka u našim prostorijama kako izraditi i instalirati naše proizvode

Registrujte se za trening

COMPANY'S DATA
LESSONS AND DATES
You can select more than one lesson if you wish
PARTICIPANTS
Thank you!
Thank you, your information was successfully sent. Please wait for our personnel to contact you.
Event participation
You have already registered to participate in this event.