Alumil Croatia
Choose your local website

News

Georgios Milonas: "Ostajemo fokusirani na našu viziju poboljšanja svakodnevnog života ljudi"

Zaklada QualityNet je 7. veljače predstavila grčke tvrtke koje su se istaknule kao „Najodrživije tvrtke u Grčkoj 2022.“. Ovo je bila objava godišnjih rezultata evaluacije poslovanja poduzeća u smislu održivosti, prema ESG kriterijima. ESG kriteriji mjere uspješnost u području zaštite okoliša, društvenih aktivnosti i korporativnog upravljanja, stvarajući novi poslovni model.

ALUMIL je drugu godinu zaredom uvršten na listu najodrživijih tvrtki u Grčkoj, dokazujući svoju usmjerenost na vrijednosti održivog razvoja, kružnog gospodarstva, digitalne transformacije i korporativne društvene odgovornosti.
Predsjednik i izvršni direktor ALUMIL Grupe, g. Georgios Milonas, održao je govor i zahvalio organizaciji na ovom časnom priznanju. Između ostalog, izjavio je: „Ostajemo fokusirani na našu viziju u vezi s poboljšanjem svakodnevnog života ljudi, razvojem „zelenih“ arhitektonskih aluminijskih sustava vrhunske kvalitete i performansi koji se razvijaju u skladu s održivim pristupom. Naši proizvodi opremaju zgrade diljem svijeta, pridonoseći stvaranju zgrada koje pružaju visoku energetsku učinkovitost i bolje životne uvjete. Velika je čast što je ALUMIL drugu godinu zaredom dobio priznanje kao jedna od najodrživijih tvrtki u Grčkoj”.

Dodaj u omiljene