Alumil Croatia
Choose your local website

News

Jayabheri The Peak: ALUMIL-ovi sustavi u indijskoj metropoli

Hyderabad je 4. najnaseljeniji indijski grad. To je metropola od gotovo 7 milijuna ljudi koja čini trgovačko i poslovno središte istočne i središnje Indije. Nedavno je na zapadnoj strani grada podignut impozantan stambeni kompleks s 3 tornja koji se ističe svojim dizajnom.

“The Peak” građevinske tvrtke Jayabheri sastoji se od tri tornja od 29 katova, od kojih su dva povezane preko nadvožnjaka. Genesis Planners je arhitektonska tvrtka odgovorna za impresivan projekt. Kako kažu, "dizajn je evoluirao iz dijaloga i istraživanja u zdanje koje odražava spoj arhitektonske filozofije i suvremene namjene". Vrijedi napomenuti da je projekt dobio LEED certifikat, što dokazuje njegov održivi dizajn i nizak ekološki otisak zgrada.

U interijeru The Peaka udobnost i luksuz igraju ključnu ulogu. Apartmani imaju kvalitetan namještaj, funkcionalne prostore i nesmetan pogled. I funkcionalnost i prirodna rasvjeta poboljšani su ALUMIL-ovim aluminijskim sustavima koji opremaju projekt. Točnije, u apartmanima se nalaze klizni sustavi SMARTIA M14600 & COMFORT M900, koji nude eleganciju i idealni su za topliju klimu. Osim toga, The Peak ima i robusni podizno-klizni sustav  SMARTIA M15000, dok je za ulazna vrata korištena toplinski izolirana SMARTIA M9660, sustav koji osigurava visoku energetsku učinkovitost, povećanu razinu sigurnosti i jednostavnost korištenja.

“Jayabheri The Peak” u Hyderabadu je stambeni projekt koji svojim dizajnom izražava bit visoke kvalitete i luksuznog načina života. ALUMIL-ovi sustavi upotpunjuju konačni rezultat i ističu fleksibilnost konstrukcije i širok portfelj proizvoda tvrtke. Tako se ALUMIL  brand nalazi na čelu najamblematičnijih projekata na svijetu.

Dodaj u omiljene