Alumil Croatia
Choose your local website

News

SMARTIA M450: Otkrijte novu generaciju kliznih i podizno-kliznih sustava

Potpuna udobnost, maksimalna fleksibilnost konstrukcije, minimalistički dizajn, visoke performanse. ALUMIL nova generacija kliznih i podizno-kliznih sustava je stigao, pun prednosti koje čakaju da ih otkrijete.

SMARTIA M450 je sustav koji zadovoljava zahtjeve današnjih zgrada, pružajući moderan dizajn i visoku toplinsku izolaciju. Njegov minimalni dizajn – samo 25 mm vidljive aluminijske širine lica na preklopnom profilu za podizno-kliznu I kliznu tipologij – razlikuje sustav, nudeći poboljšani unos dnevne svjetlosti i besprijekornu vezu s vanjskim okruženjem. Nadalje, sustav pruža maksimalnu funkcionalnost i jednostavnost korištenja, značajno poboljšavajući životne uvjete. Istovremeno, njegov prag s nevidljivim sustavom odvodnje vode i smanjenom dubinom, lako se čisti i doprinosi visokoj učinkovitosti u pogledu vodonepropusnosti.

Osim prednosti u pogledu funkcionalnosti i estetike, M450 osigurava i velike uštede energije zahvaljujući svojoj impresivnoj energetskoj učinkovitosti. Idealan je za gradnju "zelenih" zgrada, s vrijednošću toplinske propusnosti (Uw) koja može doseći i do 1,26 W/m2K, uvijek ovisno o tipologiji, staklu i dimenzijama konstrukcije. Unatoč minimalnoj estetici, M450 zadržava svoje visoke performanse i odličan je izbor za nove zgrade i adaptacije postojećih, pružajući jednostavnu upotrebu, čak i u širokim rasponima prozora.

SMARTIA M450 predstavlja važan dodatak ALUMIL-ovom portfelju proizvoda. To je rješenje koje spaja neusporediv dizajn i visoku kvalitetu s performansama koje osiguravaju toplinsku udobnost i sigurnost.

 

Dodaj u omiljene