Alumil Croatia
Choose your local website

News

Soft Close - Lift Unit: Dvije nove inovacije koje "podižu" teret s vaših ramena!

Poznata je ALUMIL-ova "opsesija" inovacijama i građevinskom izvrsnošću. Odjel za napredno istraživanje i razvoj nedavno je najavio dva nova inovativna rješenja, koja jačaju funkcionalnost dvaju vrhunskih sustava, čineći njihovu svakodnevnu upotrebu... nikad jednostavnijom!


Inovacija br.1: Lift Unit
Podizno-klizni sustavi SMARTIA S560 i SUPREME S700 impresioniraju svojim dizajnom koji pojačava prirodno osvjetljenje, a ujedno je idealan za pokrivanje širokih raspona. Dakle, što se tiče svakodnevne uporabe, kupci ponekad rukuju velikim krilima koja su obično teža od drugih konvencionalnijih rješenja.
Kako bismo olakšali korisničko iskustvo, razvili smo dodatnu opremu “Lift Unit” za obje serije. Zahvaljujući ovom inovativnom rješenju, sila potrebna korisniku za podizanje sustava pri rotaciji ručke je 50% manja nego prije. Zbog toga, svakodnevni rad ovih uspješnih podizano-kliznih sustava postaje lakši (čak ni starije osobe neće se suočiti s poteškoćama), a dakorisnik se ne umara.
Također - a posebno za seriju SUPREME S700 – Lift Unit omogućuje još veće konstrukcije, jer povećava maksimalnu nosivost krila sa 400 na 600 kg! Takvo rješenje otvara put impresivnijim konstrukcijama, koje će dodatno pokriti potrebe za prirodnim osvjetljenjem i minimalnim dizajnom.


Inovacija br.2: Soft Close
Uz jedinicu za podizanje, dostupno je još jedno rješenje koje može učiniti korištenje SUPREME S700 još lakšim. Koncentrirajući se na sigurnost i jednostavnost korištenja, ALUMIL je razvio tehnologiju “Soft Close” koja pomaže da se krilo podizno-kliznog sustava S700 zatvori bez napora, bez opasnosti od iznenadnog udara, što bi potencijalno moglo oštetiti okvir sustava ili samo krilo. Štoviše, sustav postaje sigurniji za one koji ga svakodnevno koriste i svojom neprekidnom funkcionalnošću pojačava osjećaj smirenosti.
S ova dva nova rješenja ALUMIL naglašava da kao tvrtka uvijek posvećuje pažnju potrebama ljudi koji vjeruju svojim proizvodima, nastojeći zadovoljiti njihove zahtjeve. Novi mehanizmi “Lift Unit” i “Soft Close” naglašavaju činjenicu da visokokvalitetni sustav može postati još funkcionalniji, s pametnim dodatkom koji podiže konačni rezultat.


Dodaj u omiljene