Alumil Croatia
Choose your local website

News

ALUMIL zablistao na dodjeli nagrada „Dijamanti Grčke Ekonomije 2021“

ALUMIL-ov moto „stvaramo izvrsnost svaki dan“ karakterizira svaki aspekt aktivnosti tvrtke. Nedavno je tvrtka dobila posebno priznanje na događaju “Dijamanti grčke ekonomije 2021”!


Tijekom ovogodišnjeg 18. izdanja godišnjeg Foruma nagrađene su najzdravije i najbrže rastuće tvrtke u zemlji. Točnije, korporacije koje su se istaknule među 10.000 najvažnijih tvrtki, na temelju 5 ekonomskih pokazatelja. ALUMIL, kao vodeća sila više od 3 desetljeća u području primjene aluminija, dobio je počasno priznanje za nekoliko inovativnih poslovnih aktivnosti u Grčkoj i inozemstvu. Ova nagrada nadopunila je značajan napredak koji je postignut u administrativnoj i digitalnoj transformaciji, velikim ulaganjima u područje istraživanja i razvoja, inovativnim inicijativama poput ArXellencea i ALUMIL Akademije i, što je najvažnije, sve većom prisutnošću na međunarodnim tržištima.


Nagradu je u ime tvrtke primio voditelj prodaje za Grčku i Cipar, g. Giorgos Pappas. Tijekom svog govora, gospodin Pappas je naglasio kako „rezultati naših uspjeha opravdavaju naš naporan rad. To je očito u brzom povećanju prometa i profitabilnosti Grupe. ALUMIL je 2020. godine ostvario dobit prije oporezivanja od 10,96 milijuna eura i promet od 241 milijun eura. Na temelju procjena, očekuje se da će promet u prvoj polovici 2021. porasti više od 26% u odnosu na prvu polovicu 2020. godine, potvrđujući pozitivne poruke za daljnji rast Grupe. ”
Dodaj u omiljene