Alumil Croatia
Choose your local website

News

Archiclub: ALUMIL u inovativnom izložbenom prostoru za arhitekte u Kijevu

Archiclub je novi izložbeni prostor koji je nedavno otvoren u središtu Kijeva, na prometnoj aveniji. Ovo je izložbeno-radni prostor, stvoren  zadovoljiti suvremene potrebe arhitekata, pružajući personalizirana rješenja i visokokvalitetne proizvode za njihove projekte.

Archiclub je jedinstvena inicijativa jer uključuje 3 različita branda, od kojih je svaki lider u svom području. Konkretno, aluminijsku industriju u izložbenom prostoru predstavlja ALUMIL, dok robne marke Gentaş i Kalesinterflex predstavljaju građevinsku industriju na poljima drva i keramike. Sudjelovanje ALUMIL-a sa svojim vrhunskim sustavima, poboljšava njegovu lokalnu prisutnost u Kijevu, proširuje odnos s arhitektonskom zajednicom u široj regiji i, iznad svega, ističe njegovu međunarodnu stručnost.


Glavna svrha Archiclub-a je zadovoljiti potrebe arhitekata, pružajući im iznimne proizvode za njihove projekte. To je u biti prostor u kojem profesionalac može pronaći prava rješenja za svoj dizajn. Istodobno, Archiclub će djelovati kao mjesto u kojem će arhitekti moći raditi u osobnim prostorima koji će im biti dostupni, organizirati svoje sastanke, a također podijeliti svoja iskustva sa kolegama i suradnicima u prijateljskom i ugodnom okruženju.


Prisutnost ALUMIL -a kao ekskluzivnog branda za aluminijske sustave na modernoj izložbi poput Archicluba naglašava namjeru tvrtke da uvijek bude na čelu napretka u bilo kojoj zemlji u kojoj posluje.
Dodaj u omiljene