Alumil Croatia
Choose your local website

News

SUPREME S650 e-Motion: Inovacija u pokretu!

Jeste li ikada zamišljali kuću s automatski pokretnim stijenama? Radite od kuće i želite imati potpunu kontrolu nad prozorima, bez smetnji? ALUMIL-ov tim za istraživanje i razvoj, uvijek korak ispred u pogledu modernih potreba kuće, dizajnirao je i razvio SUPREME S650 e-Motion, napredni klizni aluminijski sustav koji radi na električnim pogonom!


S650e-Motion je u osnovi automatizirana verzija SUPREME S650 PHOS serije. Zbog toga dijeli sve inovativne značajke i vrhunske performanse prvotnog modela, dodajući veliku prednost električnog pogona. Inovativni dizajn električne verzije, u kombinaciji sa skrivenim mehanizmom, osigurava potpuno glatko kretanje sustava, bez kompromisa u pogledu njegove funkcionalnosti, sigurnosti i estetike.


SUPREME S650 e-Motion idealan je za pokrivanje širokih raspona jer pruža robusnost i širok, neprekidan pogled. Osim toga, 25 mm vidljivog aluminija na sudarnom profilu (gdje se spajaju dva krila), naglašava njegov minimalni dizajn. Također, glavni element sustava su skriveni profili koji su potpuno integrirani u zid i poboljšavaju minimalističku estetiku. Istodobno, sustav je obogaćen novim tipologijama stilova spojeva i ugla koje nude još veću fleksibilnost. Na kraju, vrijedno je napomenuti da, iako je sustav potpuno daljinski upravljan, postoji mogućnost ručnog rada u slučaju nužde, dok u slučaju nestanka struje i dalje može raditi besprijekorno zahvaljujući bateriji koja je uključena u mehanizam.


Pošteno je reći da će budućnost sustava prozora i vrata uključivati daljinsko upravljanje i rad. SUPREME S650 e-Motion aluminijski je sustav koji dolazi iz budućnosti kako bi vam olakšao život i pokrenuo vaše dnevne aktivnosti ...!

Dodaj u omiljene