Alumil Croatia
Choose your local website

News

Olympic Resort: ALUMIL ostavlja trag u Limassolu!

Na južnoj strani Cipra nalazi se grad koji kombinira nekoliko suprotnih elemenata, ali ih miješa u savršenom skladu! Limassol, koji je drugi najveći grad na otoku, poznat je po kozmopolitskom načinu života i spektakularnom i živopisnom noćnom životu. Osim toga, ima jednu od najvećih luka u jugoistočnom Mediteranu te je postala vrlo atraktivna destinacija i za posjetitelje i za poduzetnike.

 

 

A samo nekoliko metara od mora, u blizini uvale Akrotiri, pozornost plijeni 33 -kata zgrade: Olympic Resort, stambeni neboder koji zadovoljava međunarodne standarde i trenutno je u naprednoj fazi implementacije. Olympic Resort dio je Ritz - Carlton Residences, jednog od najpoznatijih stambenih brendova u svijetu. Impresivan neboder na gradskom obzoru dizajniran je sa svim detaljima kako bi poslao poruku povjerenja i dinamike. Arhitektonski uredi Nirrit Brener Architects i Spyrou Architects naglasili su element udobnosti. To je vidljivo u svakom aspektu zgrade. Od prostora s visokim stropovima, velikih terasa, luksuznog spa prostora i estetski jedinstvenog predvorja, do pomno njegovanih zelenih površina, bazena i terena koji okružuju Olympic Resort, sve doprinosi vrhunskom životnom iskustvu. Neboder nudi 182 raskošne rezidencije s jednom, dvije ili tri spavaće sobe. Veliki balkoni apartmana pojačavaju osjećaj blizine Sredozemnog mora.

ALUMIL-ovo sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu igra ključnu ulogu u cijeloj izgradnji. Prvo, valja spomenuti SMARTIA M7, fasadni sustav visoke energetske učinkovitosti koji pruža statičku robusnost, sigurnost i otpornost na ekstremne vremenske uvjete. Što se tiče prozorskih krila i dvorišnih vrata, dva ALUMIL-ova visokokvalitetna sustava opremaju Olympic Resort: pantni sustav SUPREME S77 i podizno-klizni sustav SUPREME S700. Prvi (S77) je napredni toplinski izolirani sustav koji se odlikuje visokim energetskim performansama koje zadovoljavaju standarde pasivne kuće. Osim toga, S77 pruža moderan dizajn i jednostavan pristup. Drugi (S700) predstavlja novu generaciju vrhunskih sustava tvrtke koji mogu pokriti velike prozore. S700 u skladu je sa suvremenim trendom „prozirne“ arhitekture (minimalno vidljivog aluminija), što ga čini idealnim za konstrukcije s minimalističkim estetskim pristupom, nudeći neusporediv stil i pojačano prirodnužo osvjetljenje. Konačno, sustav staklenih ograda SMARTIA M8200 završava izgradnju na najbolji način, M8200 pruža jednostavnost ugradnje i potrebnu dugotrajnost, a također doprinosi estetskoj nadogradnji i nesmetanom pogledu.

 

 

Olympic Resort bit će jedan od najboljih projekata na Cipru i obilježje stambene izgradnje u istočnoj mediteranskoj regiji. Širok raspon ALUMIL-ovih sustava koji su korišteni u ovom projektu naglašava ogromnu raznolikost portfelja proizvoda tvrtke. Štoviše, napredni odjel za međunarodne projekte tvrtke postavlja ALUMIL na čelo novog razvoja u globalnom građevinskom sektoru.

Dodaj u omiljene