Alumil Croatia
Choose your local website

News

Dijamanti grčke ekonomije: ALUMIL među vodećim kompanijama u zemlji

ALUMIL-ov moto “stvaramo izvrsnost svaki dan” dobro je poznat i cijenjen u građevinskoj industriji. Nedavno je ova „težnja“ izvrsnosti prepoznata od uspostavljene institucije pod nazivom „Dijamanti grčkog gospodarstva“ i tvrtka je pozvana na njihov godišnji forum o korporativnim inovacijama i rastu.


Događaj koji se održava svake godine ima za cilj istaknuti najcjenjenija, moćna i najaktivnija poduzeća u Grčkoj. Tvrtke se ocjenjuju prema njihovom gospodarskom rastu, ulaganjima i profitabilnosti, politici koju slijede u odjelu za ljudske resurse i aktivnostima društvene odgovornosti.

ALUMIL je, unatoč ogromnom globalnom izazovu pandemije koronavirusa, imao impresivnu godinu s puno vrhunskih i uspješnih trenutaka. Jedan od najponosnijih trenutaka 2020. bio je završetak ArXellence 2, međunarodnog natječaja za arhitektonske ideje koji je inspirirao, organizirao i proveo ALUMIL. Na ovogodišnji natječaj prijavljena su 173 završna projekta, dok je među arhitektonskim prijedlozima dodijeljeno 6 nagrada i 4 pohvale. Još jedan poseban naglasak prethodne godine bilo je pokretanje prve privatne škole o aluminiju u Grčkoj. ALUMIL, kao vodeća tvrtka u industriji aluminija, neprestano podiže ljestvicu kvalitete i inovativnosti. U tu je svrhu nastala ALUMIL Akademija, škola posvećena industriji aluminija. Akademija obrazuje mlade ljude koji žele ući na teren, a također pruža prilagođenu obuku širokoj mreži partnera tvrtke.

Osim gore navedenih uspješnih inicijativa, 2020. je bila godina impresivnih građevinskih projekata u kojima je ALUMIL sudjelovao sa svojim naprednim arhitektonskim aluminijskim sustavima. Od nagrađivane kuće Vancouver i ambicioznog projekta urbane revitalizacije Belgrade Waterfront do spektakularnog kompleksa Da Vinci u Tel-Avivu i veličanstvenih kula Orbi u Batumi, ALUMIL-ovi su sustavi “proputovali” cijeli svijet i pružili visoke performanse i estetiku. Konačno, tvrtka je proglašena jednom od “Najodrživijih kompanija u Grčkoj za 2020.”. Ova čast pripala je ALUMIL-u zbog dosljednosti u održivim korporativnim praksama i načelima kružnog gospodarstva koje primjenjuje kao organizacija. Vrijedi spomenuti da je ALUMIL jedina proizvodna tvrtka arhitektonskih aluminijskih sustava koja je dobila takvu čast.

ALUMIL-ovo priznanje i uključivanje u forum „Dijamanti grčkog gospodarstva 2021“ jača ambiciju da se prevladaju sve prepreke i nastavi naprijed još jače, visokokvalitetnim proizvodima, snažnom međunarodnom prisutnošću i održivom korporativnom kulturom.


Dodaj u omiljene