Alumil Croatia
Choose your local website

News

SMARTIA M9660 PHOS: ALUMIL-ov novi sustav sa iznimno minimalitičkim prozorskim krilom

SMARTIA M9660 jedan je od najuspješnijih ALUMIL-ovih pantnih sustava, s mnoštvom kupaca koji ga odabiru u širokom spektru projekata diljem svijeta. Nedavno je na M9660 dodana nova nadograđena verzija, sustav SMARTIA M9660 PHOS. Ovaj dodatak otvara novo poglavlje o dugoj povijesti sustava.

Filozofija "PHOS" sustava je vodeća u ALUMIL-u kada je u pitanju dizajn. Uključivanje M9660 na ovaj elitni popis sustava podiže njegove ionako već visoke mogućnosti. Jedna od značajnih promjena je činjenica da je M9660 obogaćen tipologijama skrivenih krila, nečim što poboljšava njegov stilski identitet. Također, vidljivi aluminij smanjen je na 70,5 mm, udovoljavajući suvremenim arhitektonskim zahtjevima za minimalisttički dizajn.

Nadalje, vrijedi spomenuti da je M9660 PHOS idealan za holistički i objedinjeni rezultat u slučaju projekata koji zahtijevaju i standardnu (M9660) i minimalističku tipologiju (M9660 PHOS). SMARTIA M9660 PHOS dostupan je u dvije izvedbe toplinske izolacije - Standardnoj i Hi - koja pruža fleksibilnost u pogledu svoje energetske učinkovitosti i ukupnih performansi. Sustav je certificirao međunarodno poznati institut "ift Rosenheim" s propusnošću zraka u klasi 4, vodonepropusnošću u klasi 7Α (300 Pa) i otpornošću na opterećenje vjetrom na razini C3 / B3.

SMARTIA M9660 PHOS moderno je rješenje za projekte s različitim potrebama. Riječ je o ekonomičnom sustavu koji kombinira visoku kvalitetu, impresivan dizajn u skladu sa suvremenim arhitektonskim trendovima, a ponajviše konkurentnu cijenu što planiranje svakog projekta čini jednostavnim!

Dodaj u omiljene