Alumil Croatia
Choose your local website

News

Savjeti i trikovi za AlumilCal: Proširujemo znanje naših partnera

U ALUMILU " stvaramo izvrsnost svaki dan" i ovo nije samo moto. Ova je fraza raširena u svim aspektima ALUMIL Grupe i predstavlja jedan od glavnih stupova naše korporativne kulture. U tom smislu, neprestano pokušavamo poboljšati vještine naših partnera, pružajući im sve korisne informacije, kako bismo poboljšali kvalitetu njihovih projekata. Da bismo to postigli, stvorili smo niz mrežnih seminara s nekoliko tema. Nedavno smo pokrenuli novu seriju seminara pod nazivom "AlumilCal Tips n’ Tricks"!

Što su “AlumilCal Tips n’ Tricks”?

Riječ je o seriji od sedam webinara, a tema im je ALUMIL-ov napredni softver AlumilCal, koji je posebno dizajniran za obradu, proizvodnju i troškove okvira. Ova serija webinara od 7 dijelova stvorena je za one proizvođače ALUMIL-a koji žele dobiti više informacija o inovativnom softveru, iskorištavajući njegove široke mogućnosti.

Koje su teme webinara??

Sedam webinara osmislili su profesionalci Akademije ALUMIL, kako bi - u samo 20 minuta - pružili sve korisne informacije sudionicima, na jednostavan i razumljiv način. Svaki webinar pokriva drugu temu, tako da bi na kraju serije ljudi koji su sudjelovali mogli imati jasnu predodžbu o softveru i njegovoj ispravnoj upotrebi. Odjeljci su:

 

  • 1. webinar - Brza i jednostavna izrada prozora
  • 2. webinar - Brza i jednostavna izrada vrata
  • 3. webinar - Izgradnja ALUMIL-ovog sustava SUPREME S700
  • 4. webinar - Brza i jednostavna gradnja fasada 
  • 5. webinar - Vaša izvješća u AlumilCalu
  • 6. webinar - Procjena projekta s AlumilCal-om, 1. dio
  • 7. webinar - Procjena projekta s AlumilCal-om, 2. dio

 

Stalni trening - Vrhunske konstrukcije

Serija od 7 mrežnih seminara o softveru AlumilCal i njegovom širokom rasponu mogućnosti dio je opće filozofije ALUMIL-a za poboljšanje svojih partnera, pomažući im u stvaranju projekata koji se ističu vrhunskom kvalitetom i glatkom funkcionalnošću. Stalno ažurirani webinari Akademije ALUMIL ističu naš cilj proširivanja tehničkog znanja naših proizvođača. Pomažući im dovršiti izuzetne konstrukcije, osiguravamo da krajnji kupac dobije besprijekoran proizvod koji će zadovoljiti njegove želje.

Dodaj u omiljene