Alumil Croatia
Choose your local website

News

SMARTIA M35: Novi minimalni sustav fasada s iznimnim performansama!

Moderni arhitektonski trendovi promiču minimalne linije, jednostavnost, prirodno svjetlo u interijeru i visoke razine performansi koje poboljšavaju održivost. SMARTIA M35 suvremeni je sustav fasada koji kombinira sve gore navedeno, pružajući široke mogućnosti za razne projekte.

Superiornost M35 leži u njegovoj fleksibilnosti i iznimnom minimalističkom dizajnu. Praktički, to je sustav sa samo 35 mm vidljive aluminijske širine lica. Ova činjenica čini ga specijalnim rješenjem za projekte s takvim preduvjetom, npr. predvorja hotela, pročelja muzeja, izložbeni prostori, trgovački izlozi i zgrade kojima je potrebna prozirna fasada.


Osim dizajnom, M35 se ističe i svojim performansama. Razine toplinske izolacije sustava su vrlo visoke, što u potpunosti pokriva potrebe svakog projekta. Slično tome, performanse u pogledu nepropusnosti za vodu i zrak također su izvrsne, osiguravajući sigurno okruženje, pod bilo kojim vremenskim uvjetima. Napokon, potreban je sustav fasade koji uključuje iznimne statičke performanse. U tom smislu, M35 dokazuje da se njegov minimalistički dizajn može savršeno kombinirati s robusnošću i statičkom trajnošću, što je izvrsna opcija za zgrade koje zahtijevaju i eleganciju i trajnost.

U naše dane arhitektonski ambiciozne konstrukcije podigle su ljestvicu za svaki novi projekt. Isto se dogodilo sa potrebom za visokim energetskim performansama. SMARTIA M35 dizajnirana je kako bi udovoljila tim zahtjevima i poboljšala ne samo estetiku, već i toplinsku izolaciju, statičku robusnost i nepropusnost zraka / vode. Čini se da je ovaj visokokvalitetni sustav tvrtke ALUMIL ispunjava sve kućice!


Dodaj u omiljene