Alumil Croatia
Choose your local website

News

Izložbeni saloni ALUMIL: Vrhunsko iskustvo za svakog posjetitelja

U ALUMIL-u u potpunosti razumijemo važnost pomaganja našim kupcima da isprobaju i testiraju proizvode koje razvijamo prije njihove konačne odluke o tome što odabrati. Stoga smo stvorili izložbene prostore koji mogu pružiti jedinstveno iskustvo svakom našem posjetitelju.

                                                                               Mreža

Snažna međunarodna prisutnost ALUMIL-a pokrenula je potrebu za stvaranjem fizičkih prostora u kojima bi kupci mogli vidjeti naše sustave i o njima razgovarati s predstavnicima tvrtke. Naše specijalizirano osoblje u lokalnim salonima ima duboko znanje ne samo o našim proizvodima, već i o posebnim elementima svakog tržišta, pružajući visokokvalitetnu prilagođenu uslugu.

 

Iskustvo

Posjetitelj koji je rezervirao posjet dolazi u izložbeni prostor. Tamo ga dočekuje jedan od naših savjetnika. Nakon početne rasprave o razlogu posjeta i zahtjevima posjetiteljeve kuće ili profesionalnog prostora, naši savjetnici vode ga kroz izložbeni prostor. Unutar izložbenog prostora kupac ima priliku koristiti razne uzorke naših proizvoda u stvarnim dimenzijama, dodirnuti ih ili testirati njihovu funkcionalnost, dok specijalizirani savjetnik ALUMIL-a ostaje na raspolaganju kako bi odgovorio na sva pitanja koja se mogu pojaviti. Tijekom obilaska posjetitelj može usporediti proizvode i uz pomoć naših savjetnika identificirati sustav koji je prikladan za njegov / njezin projekt.

 

Virtualne ture

Prošla je godina, s pandemijom koronavirusa koja je promijenila globalni status quo, jasno dokazala da tvrtke mogu koristiti tehnologiju za kontakt sa svojim kupcima, čak i u teškim situacijama. U ALUMIL-u smo već krenuli tim putem i od početka pandemije nastavili smo pružajući virtualne obilaske naših izložbenih prostora. Kroz naše napredne virtualne obilaske naših izložbenih prostora u Ateni i Solunu u Grčkoj, posjetitelji naše web stranice mogu se kretati kroz naše proizvode, baš kao što bi to činili da su zapravo tamo. Ova vrsta obilaska posjetiteljima daje prvi okus naših sustava, bez potrebe za napuštanjem svog doma! Čak ako netko i zakaže posjet našim fizičkim objektima, virtualni obilazak može pružiti određeni aspekt onoga što će posjetitelj vidjeti kada dođe u izložbeni prostor. Napokon, virtualni obilasci vrlo su korisni za ljude u regijama u kojima ALUMIL još nije napravio izložbeni prostor. Stoga svaki kupac, bez obzira gdje živi, može doživjeti naše izložbene prostore i saznati više o našim proizvodima.

 

ALUMIL-ovi izložbeni porstori dizajnirani su za vas

Izložbeni prostori ALUMIL-a uključuju sve elemente koji našu tvrtku čine posebnom: visoku kvalitetu, izvrsnu uslugu, istraživanje za potrebe kupaca i naravno strast prema onome što radimo. Stalnim poboljšanjem naših izložbenih prostora i opcija koje pružaju, uspijevamo poboljšati uzbuđenje u iskustvu kupaca, s ciljem da na naše posjetitelje ostavimo najbolji dojam i pune informativnih odgovora o potrebama njihovog prostora.

Dodaj u omiljene