Alumil Croatia
Choose your local website

News

ALUMIL Webinari: Poboljšanje razmjenom znanja

Ove smo godine svi shvatili da će komplikacije pandemije koronavirusa u doglednoj budućnosti utjecati na naš svakodnevni život. COVID-19 izazvao je brojne promjene u radnom okruženju i ponukao tvrtke da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenicima i partnerima. U ALUMIL-u smo se brzo prilagodili novoj situaciji i poduzeli razne inicijative s ciljem poboljšanja naših internetskih sastanaka, web prezentacija i treninga putem webinara. ALUMIL Webinari pružaju bogat sadržaj i podržavaju naše osoblje i partnere.


Online prezentacija proizvoda

Naši partneri su, za svakoga od nas u ALUMIL-u, značajan dio naše tvrtke. Stoga je izuzetno važno podržati ih nudeći znanje i informacije. Želimo da budu svjesni naših novih proizvoda i ažuriranja, da nauče tehničke detalje koji bi mogli biti korisni za njihov rad, a ponajviše da ih podržavamo tijekom svake faze. Slijedeći ovu filozofiju započeli smo naše mrežne prezentacije proizvoda. Nedavno smo uspješno organizirali online prezentaciju putem Zooma o našim novim sustavima za ograde i vrata. Gotovo 300 proizvođača je sudjelovalo na online događaju na kojem su predstavljeni novi proizvodi i o kojim se temeljito raspravilo.


Webinari ALUMIL Akademije 

ALUMIL akademija unijela je svjež zrak kreativnosti kroz razne obrazovne aktivnosti i treninge o aluminiju. Iako su ograničenja pandemije prouzročila brojne promjene, posebno dizajnirani webinari ALUMIL akademije pomažu našim studentima da urone u polje primanjem dragocjenog znanja i istraživačkog materijala. Tako je svakog mjeseca zakazano nekoliko mrežnih seminara. Teme su o proizvodnji i montaži okvira, instalaciji aluminijskih sustava u zgradama nulte kategorije ili više specijalizirani seminarima o programima kao što je ALUMILCal. Webinarima ALUMIL akademije mogu prisustvovati ne samo naši studenti, već i proizvođači koji žele proširiti svoje vještine.


Webinari za Alumilere

Naši ljudi su naš glavni prioritet. Stoga neprestano ažuriramo aktivnosti koje pružamo i nakon radnog vremena kako bismo im dali mogućnosti da obogate ostatak dana. Teme se različite: od seminara o roditeljima i radionica o osnaživanju žena, do teretana ili zdravstvenih i wellness programa. U ovom razdoblju tjedno organiziramo mrežne seminare GYROKINESIS®. GYROKINESIS® je alternativna metoda kretanja koja potiče artikulaciju kralježnice.
 

Budućnost komunikacije

Ne znamo točno što donosi budućnost, ali pouzdano znamo da će svaka korporacija morati dobro iskoristiti mrežne kanale za svakodnevno upravljanje i komunikaciju. Pandemija COVID-19 očito je ubrzala ovaj proces, ali kad ova globalna zdravstvena kriza završi, čovječanstvo će biti fleksibilnije i zrelije u pogledu digitalne komunikacije. U ALUMILU slijedimo put digitalne transformacije, a naši razni webinari u skladu su s kulturom tvrtke koja svakodnevno teži inovacijama i razvoju.
Dodaj u omiljene