Alumil Croatia
Choose your local website

News

Otkrijte nove izvanredne ALUMIL-ove sustave ograde!

ALUMIL, kao vodeća tvrtka na polju arhitektonskih aluminijskih sustava, uvijek je u potrazi za novim rješenjima koja će obogatiti svoj portfelj proizvoda i pokriti više potreba i zahtjeva svojih kupaca.


Slijedeći ovaj pristup kontinuiranog obogaćivanja proizvoda, tvrtka je uložila velika sredstva u svoju novu seriju OUTDOORS. Vanjsko područje stambenog ili profesionalnog prostora važno je područje i trebalo bi biti u skladu s visokim standardima kako bi se pridonijelo poboljšanju svakodnevnog života ljudi. Zbog toga je naša tvrtka razvila 3 nova napredna sustava ograde koji nude široku paletu iznimnih rješenja u smislu izvedbe i dizajna.


Ti su sustavi SMARTIA FC10, FC60 i FC80 i razvijeni su da zadovolje najzahtjevnije potrebe. SMARTIA FC10 je sustav ograde opremljen aluminijskim i / ili Woodalux rešetkama koje su postavljene okomito bez okvira, stvarajući potpuno minimalan rezultat. SMARTIA FC60 je cjeloviti aluminijski sustav ograde s aluminijskim i / ili Woodalux rešetkama koje su pričvršćene na stupove, uglavnom s vanjske strane. I na kraju, SMARTIA FC80 je napredni i multiformni sustav koji nudi više rješenja koja mogu postati vrijedan alat za svakog arhitekta u bilo kojem projektu. Njegove su glavne značajke umetnuta rešetka između stupova i široka paleta različitih ukrasnih elemenata.


3 nova sustava ograde ALUMIL ističu se robusnošću, širokim rasponom tehničkih rješenja i visokom razinom prilagodbe, pružajući uvijek jedinstveni rezultat po mjeri. Kombinacija iznimne kvalitete, zajedno s bogatim mogućnostima prilagodbe prema zahtjevima svakog projekta, temeljna je vrijednost svakog proizvoda koji naša tvrtka razvija.Dodaj u omiljene