Alumil Croatia
Choose your local website

News

ALUMIL dobiva najkvalitetniji certifikat za obradu završnog sloja (plastifikacija/eloksaža)

Naša tvrtka postaje prva industrija u Grčkoj s Premium Coater & Sea Proof Plus certifikatom za aluminijske arhitektonske sustave od strane GSB International.

Kao vodeća tvrtka arhitektonskih aluminijskih sustava, uvijek podižemo ljestvicu kvalitete u svakom aspektu. Međunarodni certifikati proizvoda tvrtke i napredni proizvodni procesi najbolji su dokaz za to.
Nedavno, u kontekstu kontinuiranog razvoja i osiguranja vrhunske kvalitete, od GSB International Association dobili smo pečat "Premium Aluminium Coater". Ova nedavna napredna certifikacija dovršava dugogodišnju suradnju s GSB-om, jer je ALUMIL bila prva grčka tvrtka za ekstrudiranje s GSB certifikatom za svoje površinske obrade od 2003. godine. 


Nakon zahtjevnih ispitivanja i pregleda, osigurana je adekvatnost opreme i stroge kontrole koje tvrtka primjenjuje u svim fazama površinske obrade. Nadalje, tvrtka je dobila dodatni certifikat ‘’Sea Proof Plus"za postupak pred-eloksacije. Pred-eloksacija je alternativna obrada praškaste prevlake s najvišom zaštitom presvučenih aluminijskih profila od vlaknaste korozije.

Od svog osnutka neprestano se trudimo proizvoditi arhitektonske i industrijske aluminijske sustave u skladu s najnovijom tehnologijom i zahtjevima tržišta, zadržavajući svoju vrijednost i uvijek uzimajući u obzir ekološki prihvatljive postupke. Osim toga, moto ALUMIL-a je ‘’ Svakodnevno gradimo izvrsnost “, a ovakvi certifikati na najbolji način ističu kulturu tvrtke.


Dodaj u omiljene