Alumil Croatia
Choose your local website

News

ALUMIL među 25 vodećih tvrtki s najboljom praksom održivosti u Grčkoj

U ALUMILU "svakodnevno gradimo izvrsnost". Naš moto motivira nas da i dalje podižemo razinu standarda kvalitete za arhitektonske aluminijske sustave koje proizvodimo. Međutim, kultura naših pobjedničkih tvrtki ne prestaje s besprijekornim proizvodima, već je ugrađena u svaku našu aktivnost. Nedavno je naša tvrtka proglašena jednom od „Najodrživijih tvrtki u Grčkoj za 2020. godinu“. Dobili smo ovu čast s obzirom na našu dosljednost u održivoj korporativnoj praksi i načelima kružnog gospodarstva koje primjenjujemo kao organizacija. Vrijedno je spomenuti da je ALUMIL jedina proizvodna tvrtka arhitektonskih aluminijskih sustava koja ima takvu čast.

Osobito je 7. prosinca održan virtualni događaj Sustainable Greece 2020. Zaklada QualityNet primila je velik broj korporativnih portfelja i najavila 25 elitnih tvrtki koje zadovoljavaju standarde održivosti. O uvrštavanju korporacije na ovaj popis odlučuje se nakon ocjene dvaju različitih odbora.

Počasno priznanje temeljilo se na holističkom pristupu pitanjima održivog razvoja. Dokumentirani su svi čimbenici koji utječu na našu proizvodnu liniju: od prerade sirovina i modela kružne proizvodnje, do sustava upravljanja okolišem i metoda recikliranja i metoda ponovnog lijevanja aluminija. Nadalje, usredotočili smo se na akcije tvrtke na osposobljavanju i razvoju osoblja, kao i na aktivnosti koje pomažu lokalnim zajednicama i dio su strategije korporativne društvene odgovornosti.

Naša je vizija poboljšati kvalitetu života ljudi i ona se ispunjava ne samo razvojem vrhunskih proizvoda, već i održivim poslovnim modelom koji je prihvatljiv za ljude i okoliš. Ovo uključivanje ALUMIL-a na značajan popis "Najodrživijih tvrtki u Grčkoj 2020", poboljšava našu politiku održivog razvoja, dok mi "svakodnevno gradimo izvrsnost". Nastavit ćemo poduzimati inicijative koje će osigurati svijetlu i zelenu budućnost za generacije koje dolaze!

Dodaj u omiljene