Alumil Croatia
Choose your local website

News

exoikonomo-kat-oikon-xronofiagramma

ALUMIL-ovi energetski efikasni proizvodi u bazi proizvoda finansiranih od Evropske banke za obnovu i razvoj

Evropska banka za obnovu i razvoj na Zapadnom Balkanu implementira Program finansiranja zelene ekonomije (GEFF). Cilj Programa je da obezbijedi finansiranje za projekte unapređenja energetske efikasnosti u domaćinstvima kroz mrežu partnerskih banaka. Kreditna linija osigurava sredstva za ulaganja u domenu zelene ekonomije u stambeni sektor,

Jedna od širokih definicija zelene ekonomije je da je to ekonomija koja rezultira povećanjem blagostanja i socijalnom jednakošću, uz značajno smanjenje ekoloških rizika i ekoloških nestašica, a data je od strane Ujedinjenih nacija.

ALUMIL-ovi proizvodi se nalaze u GEFF bazi proizvoda koji se sufinansiraju preko EBRD programa za fizička lica, u cilju unapređenja energetske efikasnosti objekata.

Kriterijum za ulazak u bazu je postići koeficijent prolaska toplote za prozor Uw=1,3 W/m2K.

Koeficijent postižemo našim sistemima za prozore M11500, S67, S77, S91 sa dvostrukim ili trostrukim staklom I odgovarajućim distancerom za staklo.

U narednom periodu baza će da bude dopunjena našim sistemima za ulazna vrata, kliznim, podiznokliznim i harmonika sistemima koji zadovoljavaju tražene kriterijume.

 


Dodaj u omiljene