Alumil Bulgaria
Choose your local website

Събития

Разгледайте всички изминали и предстоящи събития на Alumil.

Международно изложение BAU 2023

Ние участваме във водещото световно изложение за архитектура, строителни материали и системи.

Полезна информация

17 - 22 април 2023
Messe München изложбен център
Hall 1, Booth 338

Водещото международно изложение BAU, превърнало се в еталон за строителната индустрия, се завръща и ALUMIL ще вземе участие в това забележително събитие с 50-годишна история.

Тази година събитието ще се проведе на живо, след като изданието през 2021 г. беше изцяло онлайн, поради ограниченията, въведени по време на COVID-19 пандемията. Важно е да отбележим, че това ще бъде 13-то поредно участие на ALUMIL в изложението, което доказва постоянното присъствие на нашата компания на най-значимите събития в бранша в световен мащаб.

 На нашия щанд ще бъдат представени най-модерните системи на компанията. Нашият опитен екип ще бъде там, за да Ви запознае с последните иновативни продукти, разработени от ALUMIL, и да обсъди съвременните предизвикателства в индустрията.

Инструменти и услуги

Непрекъснато повишаваме нивото на нашите услуги, усъвършенстваме съпътстващите ги инструменти, които предлагаме, с цел улесняване производители, търговци и архитекти в ежедневната им работа. 

ALUMIL Connect

Дигитална библиотека

База от информация, която включва технически каталози, ръководства за изработка на системи, видеоклипове за представяне на продукти, CAD и BIM файлове, сертификати за експлоатационни характеристики и др. Всичко, което всеки производител или архитект се нуждае.

My ALUMIL

B2B електронен магазин

Модерна платформа за поръчки, която представлява ежедневна отправна точка за нашите партньори. Те могат да проверяват списъка с поръчките си и напредъка по всяко време, като същевременно имат достъп до съобщения и технически новини. 

Architectural Aluminium Academy

Обучителен център Alumil Academy

Това е Центърът за иновации и развитие на умения за нашите партньори, в който си сътрудничим с най-добрите университети и водещи технологични компании в Гърция. ААА (Architectural Aluminium Academy) включва курсове за професионално обучение, индивидуална техническа подкрепа и бизнес консултации за производители.