Alumil Bulgaria
Choose your local website
Шоурум Alumil Bulgaria

 

 

Работно време

 Понеделник 8:30 - 17:00
 Вторник 8:30 - 17:00
 Сряда 8:30 - 17:00
 Четвъртък 8:30 - 17:00
 Петък 8:30 - 17:00
 Събота Затворено
 Неделя  Затворено

 

Свържете се с нас: 0893 616 016 или запазете час за посещение.

За Alumil

 

Над 30 години Alumil произвежда и проектира висококачествени алуминиеви системи, които могат да бъдат забелязани в редица референтни проекти по целия свят. Основополагащата цел на световно разпознаваемия бранд е да подобри качеството на живот на хората като усъвършенства експлоатационните характеристики на сградите с продукти, съчетаващи безупречна визия, технологии от ново поколение и най-висок клас материали за изработка.

Шоурум Alumil Bulgaria

 

Alumil Bulgaria е част от групата на Alumil. В шоурум Alumil Bulgaria са изложени висок клас системи, които намират многообразни приложения в жилищни, административни и офис сгради. Нашият екип е на разположение да предостави цялостни решения за Вашия проект. 

 

Посетете шоурум Alumil Bulgaria, находящ се в гр. София, бизнес комплекс Garitage Park, ул. "Донка Ушлинова" 2. За максимално улеснение, моля, вижте картата по-долу. 

 

Точните продукти за Вашия проект

 

Открийте най-подходящите продукти за Вашия проект. Продукти, които ще Ви предоставят висока производителност и иновативен дизайн и ще отговорят на всички изисквания и нужди на проекта. В изложбена площ от близо 300 кв. м. ще видите широка гама от текстури и типологии (повече от 10 експоната) и най-новите архитектурни тенденции в дизайна. В шоурум Alumil Bulgaria ще откриете:

  • Разнообразие от модели прозорци и врати;
  • Входни врати;
  • Окачени стени;
  • Перголи;
  • Външни решения;
  • и много други системи и решения.

 

Очакваме Ви!

 

 

Партньорска мрежа

 

Открийте надеждни производители от нашата партньорска мрежа, които са най-близо до Вашия район.

 

Открийте партньор