Alumil Bulgaria
Choose your local website

 

 

Работно време

 Понеделник 8:30 - 17:00
 Вторник 8:30 - 17:00
 Сряда 8:30 - 17:00
 Четвъртък 8:30 - 17:00
 Петък 8:30 - 17:00
 Събота Затворено
 Неделя  Затворено

 

Обадете ни се: 0893 616 016

Как да стигнете до тук?

Бързо и лесно! Щифтът на картата ви показва достъпа от всяка точка на града. Паркинга на бизнес центъра гарантира, че няма да се сблъскате с никакви неудобства при пристигането си. Всичко, което трябва да направите, е да изберете начина, по който искате да дойдете, а ние ще се погрижим за всичко останало, осигурявайки ви най-доброто изживяване в нашия шоурум!

Защо да посетите шоурума?

За да откриете най-добрия продукт за вашия дом, този, който ще ви предложи производителността и дизайна, които търсите. В изложбена площ от близо 300 кв. м. ще имате възможността да видите широка гама от текстури и типологии (повече от 10 експоната) и най-новите архитектурни тенденции в минималния дизайн. Шоурумът на ALUMIL в София е единственото място в България, където можете да намерите всяко решение за алуминиева система, от което се нуждаете:

 • Прозорци и врати
 • Входни врати
 • Окачени стени
 • Перголи и външни решения

Посетете нашия модерен шоурум и изберете алуминиевото решение, което отговаря на вашите изисквания.

 

 

Какви са предпазните мерки по време на моето посещение?

Поради специфичните условия, с които се справяме поради пандемията от Коронавирус, ние предприемаме всички необходими защитни мерки, за да запазим всички в безопасност. Затова, моля, прочетете внимателно какво трябва да направите, преди да дойдете в нашия шоурум:

 1. Трябва да сте запазили час за посещението си, като се обадите (+359)893 616 016 или попълните формуляра за контакт Форма за контакт
 2. Приемаме само една среща наведнъж, с не повече от 3-ма гости.Така че, можете да дойдете с приятел или партньор, и производител или инжинер, който да ви съветва. Ако друга група посетители вече посещават шоурума, моля, бъдете търпеливи само за известно време, като останете в откритите части.
 3. Задължително е носенето на маска при пристигане, преди влизане в шоурума. За съжаление консултантът на шоурума няма да ви позволи да влезете без нея.
 4. Влизането в шоурума е разрешен само с маска. Моля, имайте предвид, че според законодателството при проверка на удостоверенията трябва да се извърши и проверка на самоличността (лична карта или шофьорска книжка, или паспорт).
 5. Използването на дезинфектант за ръце е задължително преди влизането в шоурума.
 6. Освен това, благодарение на усъвършенстваната система Smart Gate, ние правим безконтактно и високоточно измерване на телесната температура, преди да влезете в нашия шоурум.
 7. И накрая, преди да започнете посещението си, трябва да попълните необходимия пормуляр за посещението си.

Този процес е наистина бърз и необходим, за да предложи безопасност на всеки посетител и на нашите колеги, които могат да ви помогнат. Благодарим ви предварително за разбирането и за спазването на правилата при тези конкретни обстоятелства. Ако имате нужда от допълнителна помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас. 

Партньорска мрежа

Намерете надеждни производители от нашата партньорска мрежа близо до вашия район

Намери партньор