Alumil Bulgaria
Choose your local website

Новини

Открийте това което търсите, бързо и лесно
Търсене
май 2022
ALUMIL: Първата гръцка компания за архитектурни алуминиеви системи, която постига Cradle to Cradle Certified® Silver за широка гама от своите продукти
Със сертификата Cradle to Cradle ALUMIL отваря нови перспективи за участие в проекти, които отговарят на принципите на устойчивото строителство и биоклиматичната архитектура, за „зелени“ сгради с висока енергийна ефективност.
април 2022
Президентът и главен изпълнителен директор на ALUMIL беше лектор на 7-ия икономически форум в Делфи
Г-н Георгиос Милонас беше официален лектор на 7-ия икономически форум в Делфи. Централната тема на тазгодишната среща беше „Новите реалности” и членове на икономическата, бизнес и политическа общност се присъединиха и обсъдиха различни международни теми.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Окачени отгоре решения против насекоми
Двете първокласни системи, които предоставят възможност за решения за окачени отгоре решения срещу насекоми, подобряват качеството на живот, като предпазват от насекоми и – междувременно – предлагат естествена вентилация на вътрешните пространства.
AMIRI: Системите на ALUMIL „блестят“ в луксозно търговско пространство в Лас Вегас
Добре известната първокласна марка за градски шик, която продава облекло, обувки и аксесоари, наскоро отвори новото си луксозно търговско пространство в Wynn Resort и избра усъвършенстваните алуминиеви системи на ALUMIL.
март 2022
Георгиос Милонас бе обявен за най-добрият „международно разрастващ се предприемач“ на годината
На събитието на Ernst & Young от конкурса „Предприемач на годината“, президентът и главен изпълнителен директор на ALUMIL беше награден за международното си присъствие и глобалното представяне на компанията през годините.
FÖRENA: Системите на Alumil откраднаха шоуто в Манхатън
В района на Челси в Манхатън, Ню Йорк, 12 етажа се издигат от земята. Тази нова, модерна сграда се намира на 540 Sixth Avenue. FÖRENA е новото жилищно решение, което внася нов живот в градския пейзаж на квартала.
SMARTIA PG115P ITHACA: Модерната пергола с високо ниво на естетика
Перголата е важен елемент от външното пространство, тъй като значително определя нейната функционалност и естетика. Новата биоклиматична пергола SMARTIA PG115P ITHACA от ALUMIL предлага отлична производителност и се откроява със своя модерен дизайн.
октомври 2021
Намаляване на шума: Нови сертификати за 4 от нашите системи
В съвременните градове има много видове шум, които могат да направят ежедневието доста трудно. Според Европейската агенция за околна среда „шумовото замърсяване е нарастващ проблем в цяла Европа и проблем, който много хора може да не са наясно с въздействието върху тяхното здраве“.