Alumil Bulgaria
Choose your local website

Новини

Бъдете сред първите, които научават за най-новите продукти с марка Alumil, както и за най-актуалните тенденции в бранша.
Открийте това, което търсите. Бързо, лесно и удобно
Търсене
ноември 2023
ALUMIL взе участие на BUILDINGSTYLE 2023
За поредна година ALUMIL България се включи в престижния архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE. Тази година събитието се проведе от 22-ри до 24-ти ноември във Винен и СПА комплекс „Старосел“, отбелязвайки своя 20-ти юбилей.
Loop 60: Първият сертифициран рециклиран алуминий в Гърция за архитектурни системи
Породен от ангажимента на нашата компания към дългосрочна устойчивост, Loop 60 е първият сертифициран рециклиран алуминий в Гърция за производство на архитектурни системи. Научете повече за това как Loop 60 защитава околната среда и предимствата от избора на системи от рециклиран алуминий.
октомври 2023
Red Bull Showrun от ALUMIL
На 23-ти септември 2023г. се проведе първото по рода си Red Bull Showrun от ALUMIL в Солун, Гърция, на което ALUMIL бе ексклузивен спонсор.
август 2023
LEED: Нашите системи са в съответствие с екологосъобразното строителство
Сертифицираните алуминиеви системи ALUMIL могат да отговорят на изискванията на големи проекти, които изискват LEED сертификация за зелени сгради.
май 2023
Съвършенство към устойчивост: ALUMIL с престижния сертификат „OK Recycled“, произвеждайки архитектурни системи с 60% рециклиран алуминий!
Научете повече за нашата отговорност към устойчивостта като една от малкото в света компании, получили сертификат „OK Recycled“. С гордост заявяваме, че ние произвеждаме архитектурни системи, използвайки 60% рециклиран алуминий, намалявайки нашето въздействие върху околната среда и стремеж за по-зелено бъдеще.
BAU 2023: Впечатляващо представяне на ALUMIL
В на скоро провелото се изложение BAU 2023 в Мюнхен (от 17 до 22 април) ALUMIL демонстрира за пореден път своето международното присъствие. Тазгодишното участие е 13-то поред и затвърждава постоянството на компанията в престижното събитие в продължение вече на 26 години.
март 2023
ALUMIL Green Ambassadors в действие: Първото почистване на парк за 2023 година
В ALUMIL вярваме, че значимите неща се постигат с поредица от малки и последователни действия, взети заедно. В съответствие с този принцип малките действия на Green Ambassadors, като почистването на местен парк, допринасят за екологичното съзнание.
февруари 2023
Ayia Napa Marina: Усъвършенстваните системи на ALUMIL в грандиозен проект
Ayia Napa Marina е един от най-важните строителни проекти в Кипър и в по-широкия регион на Източното Средиземноморие. ALUMIL участва в строителството на сградата, която е запазена марка на пристанището. Това е модерно място за провеждане на събития, което има амбицията да се превърне в магнит за посетителите и бизнесмените, пристигащи на острова на Афродита.
Хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението в Турция
Незабавна реакция на спешните нужди на засегнатите от опустошителното земетресение в Турция.
август 2022
Система за входни врати SUPREME SD95, сертифицирана за пасивни къщи
SUPREME SD95 е здрава и елегантна система за входни врати от ALUMIL, която е използвана в различни проекти по целия свят. Наскоро системата получи сертификат от Института за пасивни сгради. Това отличие е за работата му в топла, умерена климатична зона.
юни 2022
ALUMIL близо до професионалистите на утрешния ден

На 19-ти, 20-ти и 26-ти май членове на екипа за подбор на персонал на ALUMIL участваха, както лично, така и онлайн, в Дните на кариерата, организирани от Училищата по икономика на Университета Аристотел в Солун и Университета на Западна Македония, както и в кариерното събитие провеждан от университета в Янина.

Инвестирайки в екстроверсия и разбирайки необходимостта от свързване на академичните среди със света на бизнеса и за подкрепа на професионалистите на утрешния ден в първите им кариерни стъпки, нашите колеги направиха презентация за нашата компания, фокусираща се върху предимствата на нашата стажантска програма и отговаряйки на запитванията на студентите и техните опасения.

Основен акцент беше поставен върху развитието на уменията на участниците чрез обсъждане на няколко въпроса, свързани с процеса на намиране на работа. По-конкретно, в университета в Янина, нашите специалисти по набиране на персонал обсъдиха подробно ефективното използване на LinkedIn и предложиха на студентите съвети как да подобрят професионалните си профили, докато в Университета на Западна Македония разговорът се фокусира върху начините, по които кандидатите могат правилно да подготвят и представят конкурентен профил по време на интервю за работа.

ALUMIL остава близо до професионалистите на утрешния ден, като активно участва в кариерните събития на университетите и допринася за напътствията на студентите и завършилите в техния преход от академичен към професионален живот.

май 2022
The Ellinikon Experience Centre: Системите на ALUMIL в новата забележителност
Градското преустройство в Елиникон е най-очакваният проект в страната и един от най-значимите текущи проекти в Европа. Ellinikon Experience Center вече е отворен за обществеността и впечатли своите посетители от първия ден.
Огнеустойчиви системи: ALUMIL беше сребърен спонсор на 2-та международна конференция на EL.I.PY.KA.
Втората международна конференция на Гръцкия институт за противопожарна защита на конструкциите (EL.I.PY.KA) се проведе на 20 и 21 май в сградата K2 на Концертна зала Солун.
ALUMIL: Първата Гръцка компания със сертификат от Passive House Institute за окачена фасада
SMARTIA M7 е цялостна система за окачени стени, която може да предложи изключителна топлоизолация и високи нива на статична здравина, сигурност, звукоизолация и функционалност.
ALUMIL: Първата гръцка компания за архитектурни алуминиеви системи, която получи Cradle to Cradle Certified® Silver за широка гама от своите продукти
Със сертификата Cradle to Cradle ALUMIL отваря нови перспективи за участие на Alumil в проекти, които отговарят на принципите на устойчивото строителство на „зелени“ сгради с висока енергийна ефективност.
април 2022
Президентът и главен изпълнителен директор на ALUMIL беше лектор на 7-ия икономически форум в Делфи
Г-н Георгиос Милонас беше официален лектор на 7-ия икономически форум в Делфи. Централната тема на тазгодишната среща беше „Новите реалности” и членове на икономическата, бизнес и политическа общност се присъединиха и обсъдиха различни международни теми.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Окачени отгоре решения против насекоми
Двете първокласни системи, които предоставят възможност за решения за окачени отгоре решения срещу насекоми, подобряват качеството на живот, като предпазват от насекоми и – междувременно – предлагат естествена вентилация на вътрешните пространства.
AMIRI: Системите на ALUMIL „блестят“ в луксозно търговско пространство в Лас Вегас
Добре известната първокласна марка за градски шик, която продава облекло, обувки и аксесоари, наскоро отвори новото си луксозно търговско пространство в Wynn Resort и избра усъвършенстваните алуминиеви системи на ALUMIL.
март 2022
Георгиос Милонас бе обявен за най-добрият „международно разрастващ се предприемач“ на годината
На събитието на Ernst & Young от конкурса „Предприемач на годината“, президентът и главен изпълнителен директор на ALUMIL беше награден за международното си присъствие и глобалното представяне на компанията през годините.
FÖRENA: Системите на Alumil откраднаха шоуто в Манхатън
В района на Челси в Манхатън, Ню Йорк, 12 етажа се издигат от земята. Тази нова, модерна сграда се намира на 540 Sixth Avenue. FÖRENA е новото жилищно решение, което внася нов живот в градския пейзаж на квартала.