Alumil Bulgaria
Choose your local website

Новини

Бъдете сред първите, които научават за най-новите продукти с марка Alumil, както и за най-актуалните тенденции в бранша.
Открийте това, което търсите. Бързо, лесно и удобно
Търсене
април 2024
ALUMIL на Residential Forum 2024
ALUMIL България взе участие в най-големия жилищен форум в България Residential Forum 2024.
март 2024
Безопасност за децата: Ново многоточково заключване за плъзгащи се системи и прозорци и врати на панти
Разгледайте новото многоточково заключване на Alumil с функция за безопасност за децата, съвместимо с с плъзгащи се алуминиеви системи, както и за системи плъзгане с повдигане и на панти, отговарящи на европейски стандарти за издръжливост, статика и функционалност.
февруари 2024
Нов аксесоар за безопасност на децата при системи за плъзгане
Открийте нашия нов аксесоар за безопасност на децата, който може да бъде интегриран с всички наши плъзгащи се системи за добавена защита, без компромис с елегантността. Вижте ръководството за инсталиране стъпка по стъпка!
Нов сертификат за звукоизолация за система за сгъваеми врати SUPREME SF85
Научете повече за най-новия сертификат от ift Rosenheim за топлоизолираната система за сгъваеми врати SUPREME SF85, който затвърждава нейните изключителни характеристики на звукоизолация.
януари 2024
Три важни нови сертификата за система за сгъваеми врати SMARTIA MF65
Разгледайте трите нови сертификата, получени от ift Rosenheim за термоизолираната система за сгъваеми врати SMARTIA MF65 на Alumil, подчертавайки усъвършенстваната защита против взлом и впечатляващите характеристики на звукоизолация.
ноември 2023
ALUMIL взе участие на BUILDINGSTYLE 2023
За поредна година ALUMIL България се включи в престижния архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE. Тази година събитието се проведе от 22-ри до 24-ти ноември във Винен и СПА комплекс „Старосел“, отбелязвайки своя 20-ти юбилей.
Loop 60: Първият сертифициран рециклиран алуминий в Гърция за архитектурни системи
Породен от ангажимента на нашата компания към дългосрочна устойчивост, Loop 60 е първият сертифициран рециклиран алуминий в Гърция за производство на архитектурни системи. Научете повече за това как Loop 60 защитава околната среда и предимствата от избора на системи от рециклиран алуминий.
октомври 2023
Red Bull Showrun от ALUMIL
На 23-ти септември 2023г. се проведе първото по рода си Red Bull Showrun от ALUMIL в Солун, Гърция, на което ALUMIL бе ексклузивен спонсор.
август 2023
LEED: Нашите системи са в съответствие с екологосъобразното строителство
Сертифицираните алуминиеви системи ALUMIL могат да отговорят на изискванията на големи проекти, които изискват LEED сертификация за зелени сгради.
май 2023
Съвършенство към устойчивост: ALUMIL с престижния сертификат „OK Recycled“, произвеждайки архитектурни системи с 60% рециклиран алуминий!
Научете повече за нашата отговорност към устойчивостта като една от малкото в света компании, получили сертификат „OK Recycled“. С гордост заявяваме, че ние произвеждаме архитектурни системи, използвайки 60% рециклиран алуминий, намалявайки нашето въздействие върху околната среда и стремеж за по-зелено бъдеще.
BAU 2023: Впечатляващо представяне на ALUMIL
В на скоро провелото се изложение BAU 2023 в Мюнхен (от 17 до 22 април) ALUMIL демонстрира за пореден път своето международното присъствие. Тазгодишното участие е 13-то поред и затвърждава постоянството на компанията в престижното събитие в продължение вече на 26 години.
март 2023
ALUMIL Green Ambassadors в действие: Първото почистване на парк за 2023 година
В ALUMIL вярваме, че значимите неща се постигат с поредица от малки и последователни действия, взети заедно. В съответствие с този принцип малките действия на Green Ambassadors, като почистването на местен парк, допринасят за екологичното съзнание.
февруари 2023
Ayia Napa Marina: Усъвършенстваните системи на ALUMIL в грандиозен проект
Ayia Napa Marina е един от най-важните строителни проекти в Кипър и в по-широкия регион на Източното Средиземноморие. ALUMIL участва в строителството на сградата, която е запазена марка на пристанището. Това е модерно място за провеждане на събития, което има амбицията да се превърне в магнит за посетителите и бизнесмените, пристигащи на острова на Афродита.
Хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението в Турция
Незабавна реакция на спешните нужди на засегнатите от опустошителното земетресение в Турция.
август 2022
Система за входни врати SUPREME SD95, сертифицирана за пасивни къщи
SUPREME SD95 е здрава и елегантна система за входни врати от ALUMIL, която е използвана в различни проекти по целия свят. Наскоро системата получи сертификат от Института за пасивни сгради. Това отличие е за работата му в топла, умерена климатична зона.
юни 2022
ALUMIL близо до професионалистите на утрешния ден

На 19-ти, 20-ти и 26-ти май членове на екипа за подбор на персонал на ALUMIL участваха, както лично, така и онлайн, в Дните на кариерата, организирани от Училищата по икономика на Университета Аристотел в Солун и Университета на Западна Македония, както и в кариерното събитие провеждан от университета в Янина.

Инвестирайки в екстроверсия и разбирайки необходимостта от свързване на академичните среди със света на бизнеса и за подкрепа на професионалистите на утрешния ден в първите им кариерни стъпки, нашите колеги направиха презентация за нашата компания, фокусираща се върху предимствата на нашата стажантска програма и отговаряйки на запитванията на студентите и техните опасения.

Основен акцент беше поставен върху развитието на уменията на участниците чрез обсъждане на няколко въпроса, свързани с процеса на намиране на работа. По-конкретно, в университета в Янина, нашите специалисти по набиране на персонал обсъдиха подробно ефективното използване на LinkedIn и предложиха на студентите съвети как да подобрят професионалните си профили, докато в Университета на Западна Македония разговорът се фокусира върху начините, по които кандидатите могат правилно да подготвят и представят конкурентен профил по време на интервю за работа.

ALUMIL остава близо до професионалистите на утрешния ден, като активно участва в кариерните събития на университетите и допринася за напътствията на студентите и завършилите в техния преход от академичен към професионален живот.

май 2022
The Ellinikon Experience Centre: Системите на ALUMIL в новата забележителност
Градското преустройство в Елиникон е най-очакваният проект в страната и един от най-значимите текущи проекти в Европа. Ellinikon Experience Center вече е отворен за обществеността и впечатли своите посетители от първия ден.
Огнеустойчиви системи: ALUMIL беше сребърен спонсор на 2-та международна конференция на EL.I.PY.KA.
Втората международна конференция на Гръцкия институт за противопожарна защита на конструкциите (EL.I.PY.KA) се проведе на 20 и 21 май в сградата K2 на Концертна зала Солун.
ALUMIL: Първата Гръцка компания със сертификат от Passive House Institute за окачена фасада
SMARTIA M7 е цялостна система за окачени стени, която може да предложи изключителна топлоизолация и високи нива на статична здравина, сигурност, звукоизолация и функционалност.
ALUMIL: Първата гръцка компания за архитектурни алуминиеви системи, която получи Cradle to Cradle Certified® Silver за широка гама от своите продукти
Със сертификата Cradle to Cradle ALUMIL отваря нови перспективи за участие на Alumil в проекти, които отговарят на принципите на устойчивото строителство на „зелени“ сгради с висока енергийна ефективност.