Alumil Bulgaria
Choose your local website
Innovation

Иновация, дизайн, представяне

cutting-edge-research

Най- съвременни проучвания

ALUMIL произвежда висококачествени алуминиеви системи, които са проектирани и разработени от иновативния Отдел за Изследвания и Развитие на Групата и след това са тествани и сертифицирани от международно акредитирани сертифициращи институти и лаборатории, например ift Rosenheim (Германия), A.A.M.A. (САЩ), Istituto Jordano (Италия), CSTB (Франция), ATG (Белгия), EXOVA (Обединеното кралство) и много други.

Изследванията и Развитието са част от нашата ДНК. Нашите опитни и специално обучени инженери проектират нови системи и непрекъснато изобретяват технически решения. 
В усъвършенстваните лаборатории на компанията се провеждат постоянни изследвания на системи, които включват отличен дизайн, най-висока производителност и изключителна енергийна ефективност. Използвайки най-съвременното оборудване (напр. 3D принтери, машини с ЦПУ) и благодарение на нашия Център за усъвършенствано тестване, ние винаги сме в предните редици на технологичното развитие, винаги една крачка напред.

Освен това поддържаме сътрудничество с водещи европейски университети и изследователски центрове и сме в пряк контакт с отделите за научноизследователска и развойна дейност на известни производители на аксесоари за алуминиеви системи. Затова не е случайно, че продуктите ни са сертифицирани от най-реномираните институти в света.

Можем да реализираме вашата визия

Нашият отдел за научна и развойна дейност може да предложи персонализирани решения за проекти, които изискват специално проектирани системи или типологии. Експертното ниво на нашите инженери, заедно с гъвкавостта на производствените ни процеси благодарение на високата вертикална интеграция на завода ни, водят до изключителни резултати, особено когато става въпрос за персонализирани решения. Имайте предвид, че наскоро разработихме една от най-сложните високотехнологични персонализирани прозоречни системи за Google Inc. в Ню Йорк. Нашето високо технологично ниво в комбинация със способността да предлагаме индивидуални решения, ни прави една от най-конкурентните компании в отрасъла в световен мащаб.
realise-your-vision
carbon-fiber-research-1

Изследване на въглеродните влакна

Carbon Fiber Technologies (CFT) е ново иновативно бизнес подразделение на ALUMIL, което се съсредоточава над изследванията и разработката на въглеродни влакна и техните приложения в архитектурните системи. Композитните материали стават все по-важни в строителството, а въглеродните влакна с впечатляващите си механични свойства имат потенциала да предложат, в комбинация с алуминий, уникални решения за здрави, но впечатляващо леки конструкции.

Център за усъвършенствано тестване

Строги тестови процеси за най-добри резултати

ALUMIL измерва и сертифицира функционалността на своите продукти в най-съвременни съоръжения за тестване, в тясно сътрудничество с известния германски изпитателен институт ift Rosenheim. Благодарение на използването на модерно оборудване, сертифицирано от ift Rosenheim, можем да измерваме и сертифицираме нивото на функционалност на различни характеристики: 

 • Водонепропускливост – EN 1027 
 • Въздухопроницаемост – EN 1026 
 • Устойчивост на натоварване от вятър – EN 12211 
 • Устойчивост срещу взлом – EN 1627:2011 
 • Удар с меко и тежко тяло – EN 13049
 • Сили за отваряне и затваряне – EN 12046-1:2003 
 • Сили за отваряне и затваряне – EN 12046-2:2003 
 • Определяне на устойчивост на вертикално натоварване – EN 14608:2004-06 
 • Определяне на устойчивост на статично усукване – EN 14609:2004-06 
 • Строителен обков. Изисквания и методи за изпитване за прозорци и балконски врати – EN 13126-8:2006-02 
 • Звукоизолация – EN 717

 

advanced-testing-center-1