Alumil Bulgaria
Choose your local website
Innovation

Иновация, дизайн, представяне

cutting-edge-research

Най-съвременни проучвания

 

Alumil произвежда висококачествени алуминиеви системи, които са проектирани и разработени от иновативния отдел "Изследвания и развитие на групата", а след това са тествани и сертифицирани от международно акредитирани сертифициращи институти и лаборатории като ift Rosenheim (Германия), A.A.M.A. (САЩ), Istituto Jordano (Италия), CSTB (Франция), ATG (Белгия), EXOVA (Обединеното кралство) и много други.

 

Изследванията и развитието са част от нашата ДНК. Нашите опитни и специално обучени инженери проектират нови системи и непрекъснато изобретяват технически решения.

 

В усъвършенстваните лаборатории на Alumil се провеждат постоянни изследвания на системи, които включват отличен дизайн, най-висока производителност и изключителна енергийна ефективност. Използвайки най-съвременното оборудване (3D принтери, машини с ЦПУ и други) и благодарение на нашия център за усъвършенствано тестване винаги сме в предните редици на технологичното развитие, винаги една крачка напред.

 

Alumil е в сътрудничество с водещи европейски университети и изследователски центрове и в пряк контакт с отделите за научноизследователска и развойна дейност на известни производители на аксесоари за алуминиеви системи.

Реализираме Вашата визия

 

Нашият отдел за научна и развойна дейност може да предложи персонализирани решения за проекти, които изискват специализирани системи или типологии. Експертното ниво на нашите инженери в съчетание с гъвкавостта на производствените ни процеси водят до изключителни резултати, дори когато става въпрос за персонализирани решения.

 

Важно е да отбележим, че наскоро разработихме една от най-сложните високотехнологични персонализирани прозоречни системи за Google Inc. в Ню Йорк. Нашето високо технологично ниво в комбинация със способността да предлагаме индивидуални решения ни прави една от най-конкурентните компании в отрасъла в световен мащаб.

realise-your-vision
carbon-fiber-research-1

Изследване на въглеродни влакна

 

Carbon Fiber Technologies (CFT) е новото иновативно бизнес подразделение на Alumil, което е съсредоточено върху изследванията и разработката на въглеродни влакна и техните приложения в архитектурните системи.

 

Композитните материали стават все по-важни в строителството. Въглеродните влакна с механичните си свойства в комбинация с алуминий имат потенциала да предложат уникални решения за здрави и впечатляващо леки конструкции.

Център за усъвършенствано тестване

 

Строги тестови процеси за най-добри резултати

 

Alumil измерва и сертифицира функционалността на своите продукти в най-съвременните съоръжения за тестване и в тясно сътрудничество с известния германски изпитателен институт ift Rosenheim. Благодарение на използването на модерно оборудване, сертифицирано от ift Rosenheim, можем да измерваме и сертифицираме нивото на функционалност на различни характеристики: 

 • Водонепропускливост - EN 1027 
 • Въздухопроницаемост - EN 1026 
 • Устойчивост на натоварване от вятър - EN 12211 
 • Устойчивост срещу взлом - EN 1627:2011 
 • Удар с меко и тежко тяло - EN 13049
 • Сили за отваряне и затваряне - EN 12046-1:2003 
 • Сили за отваряне и затваряне - EN 12046-2:2003 
 • Определяне на устойчивост на вертикално натоварване - EN 14608:2004-06 
 • Определяне на устойчивост на статично усукване - EN 14609:2004-06 
 • Строителен обков - изисквания и методи за изпитване за прозорци и балконски врати - EN 13126-8:2006-02 
 • Звукоизолация - EN 717
advanced-testing-center-1