Alumil Bulgaria
Choose your local website

Награди

Награди за отлични постижения в производството

 

Получихме две златни награди и бяхме отличени сред най-иновативните, екстровертни и динамични отрасли в Гърция в категориите „Инвестиции и стратегия“ и „Иновации и нови технологии“. Трябва да се отбележи, че нашата компания беше единствената от бранша за екструдиране на алуминий, спечелила две златни награди в това състезание.

Супермарки Гърция

 

В продължение на 3 години (2016, 2018, 2019 г.) се откроявахме като Супермарка в категорията „Строителни материали“. Журито гласува за компаниите по критериите информираност за марката, репутация, надеждност, последователност в дългосрочен план и корпоративна отговорност в следните области:

  • Пазар (Качество и цена на продукта или услугата)
  • Работни отношения (Законна и прозрачна работа, Работна среда и практики)
  • Общество (Спонсорство, Културни и социални инициативи)
  • Околна среда (Опазване на околната среда и ограничение на отрицателното въздействие върху околната среда)

Archiproducts Design Awards

 

Нашата усъвършенствана и иновативна алуминиева система SMARTIA M630 PHOS през 2019 г. ни донесе награда от конкурса Archiproducts Design Awards. Това е един от най-известните архитектурни уебсайтове в света, който хоства големи проекти, водещи компании и продукти и известни лица от архитектурата, посещаващи го всеки ден.

Ινστιτούτο Supply Chain

Supply Chain Awards

 

 

Още една златна награда за нашата компания през 2018 г., този път в категория „Химическа и минна промишленост“ след завършването на нашата усъвършенствана верига на доставки. Събитието беше организирано от Supply Chain Institute и Boussias Communications с цел да се откроят върховите постижения и иновациите в секторите „Верига на доставките“ и „Логистика“.

Награди E-volution

 

Гордеем се със златната награда в категория „Операции и бекофис“, спечелена през 2018 г. в много престижно и особено важно състезание. Освен това разработването и функционирането на B2B платформата за продажби „My Alumil“ ни донесе 2 бронзови награди в съответната категория „Най-добър B2B“ през 2016 и 2018 г.

Награди Made in Greece

 

Общогръцкият конкурс „Made in Greece Awards 2015“, организиран от Гръцката маркетингова академия, под егидата на Министерството на икономиката, развитието и туризма, награди нашата компания с 3 отличия за най-добри постижения:

  • „Награда за индустриални постижения“,
  • „Поощрение за постижения в експорта“ и
  • „Почетно отличие за иновативен продукт“

Greek Value

 

Чрез нашите постоянни усилия да „създаваме върхови постижения всеки ден“ бяхме отличени през 2015 г. с наградата „Технологични върхови постижения“ в конкурса „Greek Value“. Конкурсът беше организиран от Федерацията на промишлеността на Гърция (SBE) и в сътрудничество с вестник „Катимерини“. Също така, през 2019 г. нашият президент и почетен председател на SBE г-н Георгос Милонас беше награден за 30-годишното присъствие на нашата компания в сектора на архитектурните алуминиеви системи.

Alumil Group беше отличена от ICAP Group като ИСТИНСКИ ЛИДЕР

 

През 2010 г. получихме титлата „ИСТИНСКИ ЛИДЕР“ за отличните резултати и постигнатия напредък. Наградата ни беше присъдена от ICAP, единствената институция, която награждава компании и групи, отговарящо на конкретни обективни и измерими критерии.

Официален член на асоциация European Aluminium

 

През 2008 г. нашата компания се присъедини като официален член към асоциация European Aluminium. Факт, който представлява голямо международно признание, постигащо не само още една бизнес цел, но и уникално отличие в отрасъла за екструдиране на алуминий в Гърция. Гордеем се, че сме първата гръцка компания за екструдиране на алуминий, която се присъединява към затворения клуб на асоциация European Aluminium, състоящ се от свързани членове на производители на системи.

 

 

GrowthPlus Europe’s 500

 

Получихме общо 8 награди (през 1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 и 2007 г.) като една от 500-те най-динамично развиващите се компании в Европа. Тези награди са от голямо значение за нашата компания, тъй като подчертават приноса ни за увеличаване на заетостта не само на вътрешно, но и на европейско ниво.