Alumil Bulgaria
Choose your local website

Награди

Отлични постижения в производството


Получихме две златни награди и бяхме отличени сред най-иновативните, екстровертни и динамични отрасли в Гърция в категориите "Инвестиции и стратегия" и "Иновации и нови технологии".

 

Нашата компания беше единствената от бранша за екструдиране на алуминий, която спечели две златни награди в това състезание.

Супермарки Гърция

 

В продължение на 3 години (2016 г., 2018 г. и 2019 г.) се откроявахме като Супермарка в категорията "Строителни материали". Журито гласува за компаниите по критериите информираност за марката, репутация, надеждност, последователност в дългосрочен план и корпоративна отговорност в следните области:

  • пазар (качество и цена на продукта или услугата);
  • работни отношения (законна и прозрачна работа, работна среда и практики);
  • общество (спонсорство, културни и социални инициативи);
  • околна среда (опазване на околната среда и ограничение на отрицателното въздействие върху околната среда).

Archiproducts Design Awards

 

През 2019 година нашата усъвършенствана и иновативна алуминиева система SMARTIA M630 PHOS ни донесе награда от конкурса Archiproducts Design Awards. Това е един от най-известните архитектурни уебсайтове в света, който е домакин на големи проекти, водещи компании и продукти, както и на известни лица от архитектурата, посещаващи го всеки ден.

Ινστιτούτο Supply Chain

Supply Chain Awards

 

Още една златна награда за нашата компания през 2018 г. - този път в категория "Химическа и минна промишленост" след завършването на нашата усъвършенствана верига на доставки. Събитието беше организирано от Supply Chain Institute и Boussias Communications с цел да се откроят върховите постижения и иновациите в секторите "Верига на доставките" и "Логистика".

Награди E-volution

 

Гордеем се със златната награда в категория "Операции и бекофис", която спечелихме през 2018 г. в много престижно и особено важно състезание. Разработването и функционирането на B2B платформата за продажби "My Alumil" ни донесе 2 бронзови награди в съответната категория "Най-добър B2B" през 2016 г. и 2018 г.

Made in Greece

 

Общогръцкият конкурс "Made in Greece Awards 2015", организиран от гръцката маркетингова академия, под егидата на Министерството на икономиката, развитието и туризма, награди нашата компания с 3 отличия за най-добри постижения:

  • "Награда за индустриални постижения";
  • "Поощрение за постижения в експорта";
  • "Почетно отличие за иновативен продукт".

Greek Value

 

Благодарение на постоянни усилия да "създаваме върхови постижения всеки ден" през 2015 година бяхме отличени с наградата "Технологични върхови постижения" в конкурса "Greek Value". Конкурсът беше организиран от Федерацията на промишлеността на Гърция (SBE) и в сътрудничество с вестник "Катимерини".

 

През 2019 година нашият президент и почетен председател на SBE г-н Георгос Милонас беше награден за 30-годишното присъствие на нашата компания в сектора на архитектурните алуминиеви системи.

ICAP Group

 

През 2010 г. получихме титлата "ИСТИНСКИ ЛИДЕР" за отличните резултати и постигнатия напредък. Наградата ни беше присъдена от ICAP Group - единствената институция, която награждава компании и групи, отговарящи на конкретни обективни и измерими критерии.

Официален член на European Aluminium

 

През 2008 г. Alumil се присъедини като официален член към "European Aluminium". Факт, който представлява голямо международно признание, постигащо не само още една бизнес цел, но и уникално отличие в отрасъла за екструдиране на алуминий в Гърция. Гордеем се, че сме първата гръцка компания за екструдиране на алуминий, която се присъединява към затворения клуб на European Aluminium - асоциация, състояща се от свързани членове на производители на системи.

GrowthPlus Europe’s 500

 

Получихме общо 8 награди (през 1996 г., 1998 г., 2001 г., 2002 г., 2003 г., 2004 г., 2005 г. и 2007 г.) като една от 500-те най-динамично развиващите се компании в Европа. Тези награди са от съществено значение за нашата компания, тъй като подчертават приноса на Alumil за увеличаване на заетостта не само на вътрешно, но и на европейско ниво.